Ktoru z tychto situacií by ste si potencionalne vybrali?
Ahojte, taka mensia psychologicka otazka... (no dobre, nie az tak psychologická)
Zapaci sa vam nejake dievca (nechcete ju len kvoli sexu) , spoznate ju a teraz prichadza moja otazka: ktora situacia by bola pre vas najprijatelnejsia?
A,zistili by ste, ze j
@dumbledore To si nečítal? Veď to je staré, žena sa pýtala na fórku, že s manželom hľadajú ten spomínaný bod a že nech jej pomôžu, ako ho OBJAVIŤ. ... No a bol tomu pekný komentár typu " šikovný chlapec" ( Deep throat )
Myslím si, že sa otázka vzťahu priamo na tvoju osobu. Predpokladám že si ešte nemala sex a rada by si mala pohľad iných chalanov na to ako by to brali u dievčaťa.
A ubezpečujem ťa vo vzťahu ak nejde len o sex tak je úplne jedno čo má dievča za sebou. Čiže nie je to vo vzťahu dôležité. Ak by ich malo dievča viac jak je jej vek tak radšej sa od takej držať ďalej
@rocafella .. no vpodstate mas pravdu, som sice moznost B ale je to vpodstate podpbne ako A , stale skoro uplne neskusena a ...ano zaujima ma pohlad chalanov
@hanka12 Aj také sa stáva nikdy chlap nemôže vedieť na čo natrafí Preto ideálne je nevinnejšie dievča kde je malá pravdepodobnosť, že prestriedala futbalový tím
@pisik Ne aby si sa tešil, že tam nikto nebol pred tebou a mohol tam vztýčiť vlajku Sir. Roald Engelbregt Gravning Amundsen keď dosiahol ako prvý Južny pól !!!
A) je panna v noci ťa unesú mimozemsťania
C) jebneš si chleba s maslom na čelo, vybehneš na ulicu a budeš kričať, že si panna
D) je panna mimozemšťanka
E) zlacnie benzín
Roleta je špeciálny inkognito mód, ktorým skryješ obsah obrazovky pred samým sebou, alebo inou osobou v tvojej izbe (napr. mama). Roletu odroluješ tak, že na ňu klikneš.
34 komentov
Vyučíš si ju potom podľa seba. Napr. ako tá situácia, keď hľadali "G-bod" v jej hrdle jeho KOKOTOM.
Nie skôr čo by nám prekážalo?
Ale v podstate je všetko v pohode pokiaľ nemala v sebe "prirodzení" za 2 kamióny
A nechce sa mi veriť, že 18 ročná takéto rieši
A ubezpečujem ťa vo vzťahu ak nejde len o sex tak je úplne jedno čo má dievča za sebou. Čiže nie je to vo vzťahu dôležité. Ak by ich malo dievča viac jak je jej vek tak radšej sa od takej držať ďalej
@pisik prečo nechutné? čo sa ti prihodilo ?
A) je panna
v noci ťa unesú mimozemsťania
C) jebneš si chleba s maslom na čelo, vybehneš na ulicu a budeš kričať, že si panna
D) je panna mimozemšťanka
E) zlacnie benzín
Pošli SMS ak sa moja anketa páči viac
A tebe? :letim:
2.C