Tak ja som vzdy mala najradsej nocne ale to sa momentalne neda... takze je to 50/50 lebo na rannej sa mi nechce o styroch vstavat ale zas ked idem na poobednu tak doobeda spim idem do prace a pridem v noci tak z toho dna nic nemam prakticky... takze tak
fuu no neviem.
nemala som vôbec rada dennú, lebo tá mi zabila úplne celý deň.
nočné sú absolútne zlo a satan z pekla, v noci mám byť v postieľke a nie v práci.
poobedné sú fajn, ale prídeš domov a jediné čo zvládneš je max dať si brčko/pivo a ideš spať. v prípade, že si ja, tak doobedu aj tak skoro nič neurobíš.
takže to vychádza na ranné, aj keď tie zahŕňajú skoré vstávanie a to je mojou ďalšou slabinou
ja by som najradsej robievala tak 11-20
ze potom sa da stihnut este aj obchod, aj krcma, aj fitko, a mozem byt do rana hore, vstat po vychode slnka a robit si svoje veci este pred pracou
lebo rano je smrt, akurat do takej 10-11 som uplne v kome a neviem o sebe, ze som v praci kompletna poobednajsia osmicka je u nas 9:30-18:30, co je odjebany zivot aj rano aj vecer, ale stale to preferujem voci tomu, byt niekde 7:30 a musiet hladiet na ludske tvare
Poobedna, nikdy mi nebolo tak super a stihala som vtedy absolutne vsetko, klasika 9-5 je uplne peklo pre mna ale robím/trpim to pre karieru kedze vtedy sa riesia veci.
Roleta je špeciálny inkognito mód, ktorým skryješ obsah obrazovky pred samým sebou, alebo inou osobou v tvojej izbe (napr. mama). Roletu odroluješ tak, že na ňu klikneš.
13 komentov
nemala som vôbec rada dennú, lebo tá mi zabila úplne celý deň.
nočné sú absolútne zlo a satan z pekla, v noci mám byť v postieľke a nie v práci.
poobedné sú fajn, ale prídeš domov a jediné čo zvládneš je max dať si brčko/pivo a ideš spať. v prípade, že si ja, tak doobedu aj tak skoro nič neurobíš.
takže to vychádza na ranné, aj keď tie zahŕňajú skoré vstávanie a to je mojou ďalšou slabinou
z toho vyplýva že nemám rada prácu.
ze potom sa da stihnut este aj obchod, aj krcma, aj fitko, a mozem byt do rana hore, vstat po vychode slnka a robit si svoje veci este pred pracou
lebo rano je smrt, akurat do takej 10-11 som uplne v kome a neviem o sebe, ze som v praci kompletna poobednajsia osmicka je u nas 9:30-18:30, co je odjebany zivot aj rano aj vecer, ale stale to preferujem voci tomu, byt niekde 7:30 a musiet hladiet na ludske tvare