Mmmm.. poznam len jedinu pesnicku , ale asi je to skoda, ze? To maju az tolko albumov? To je dobre, sem sa este pridem pozriet a ten, co bude vyhravat si asi zadovazim. Takze zatial nestranne
Ja poviem ale úprimne - najlepší album pre mňa Lifelines... ale najlepšia pesnička je na albume Memorial Beach a konkrétne - Dark Is The Night For All... to je moja srdcovka.
u mňa žiadny... po skúsenosti so skladbou Take On Me (ktorá sa na mňa v minulosti valila z rádií a nerobila mi dobre) sa tejto hudbe vyhýbam oblúkom...
@endre-silentname to je pravda... ale aj podľa ostatných vecí (čo som si od nich našiel na youtube) som presvedčený, že nie sú mojou krvnou skupinou... práve naopak, úplnou antilátkou 100 ľudí, 100 chutí...
@eraser - chute sú rôzne a asi synth-pop a rock nie je zrovna tvojou krvnou skupinou a v tom prípade súhlasim. jj 100 ľudí, 100 chutí... možno nabudúce vyberem kapelu, ktorá ti sekne viac.
Roleta je špeciálny inkognito mód, ktorým skryješ obsah obrazovky pred samým sebou, alebo inou osobou v tvojej izbe (napr. mama). Roletu odroluješ tak, že na ňu klikneš.
10 komentov