@1 to mi pripomenulo že chodím von s repermi, skladajú texty a nahravaju pesničky (tak garážovo síce) ale berú to vážne a ja si z nich stále uťahujem preto lebo rap mi príde smiešny a aj tie gestá a prejavy, proste všetko a istý čas sme hrali takú vedomostnú hru kde som si vymyslel že ,,najlepší reper v európe je eminem,, (čo je samozrejme blbosť ale eminema mám rád !) no a teraz keď proste poviem tu vetu že aký je najlepší reper v európe tak všetci vieme že je to eminem
áno nie je to vôbec vtipné ani nič a je to proste len ma to napadlo mňa to vždy rozosmeje keď si na to spomeniem
@feklus hej ale eminem mi proste príde dobrý ... mám od neho aj nejaké albumy doma, vždy sa mi páčil jeho prejav a vystupovanie a je to proste aj komik a je vipný, je mi sympatický ten človek a je to sice rarita čo sa hudby týka že sa mi páči nejaký raper tým aký je, ale je to tak
Prejav poslednych rokov je popovy, ale nazory a myslienky mame skoro totozne uz nejake tie roky. Nechce byt nasraty, chce sa len bavit, presne tak jak Ego a Snoop Dogg a je im jedno, ci ich za to hejtuju.
mne sa najviac pacilo toto, kde zajebal, ze "billy, stopni bicie na chvilu, chcem povedat, ze..." dalej som nepocul, zacal som sa tak smiat, ze mi tiekli slzy...
Zdielam nazor s @8 ..aj ked z noveho albumu som pocuval chvilu dve pesnicky, hlavne kvoli featuringom.. Inac ten jeho jehovisticky styl je nacisto od pici si myslim
Roleta je špeciálny inkognito mód, ktorým skryješ obsah obrazovky pred samým sebou, alebo inou osobou v tvojej izbe (napr. mama). Roletu odroluješ tak, že na ňu klikneš.
24 komentov
áno nie je to vôbec vtipné ani nič a je to proste len ma to napadlo mňa to vždy rozosmeje keď si na to spomeniem
ako sa ta pesnicka vola?