tento semester sú to štvrtky. síce musím skoro vstávať, rúbať sa do školy, a dlho trčať v práci, objavili sme štvrtkové vínka počas zlých koncertov. a navyše, piatky pre mňa znamenali len zasa ísť niekkam na dva dni preč a naťahovať sa s opitými punkáčmi
asi piatok a sobota..piatok pretoze v skole mam len 4hodiny a viem ze ma caka uz vikend...sobota pretoze si ju mozem naplanovat ako chcem, mozem robit co chcem a mozem sa za cely tyzden poriadne vyspat...nemam rada nedelu a stredu ale aj to sa da zvladnut ..
stredu, a neviem prečo mám akýsi citový vzťah k tomuto dňu..pravdepodobne to má ešte stopy z minulého či predminulého školského roka, keď bolo na stredu najmenej učenia a chodieval mi môj obľúbený seriál Dr. House teraz už ani jedno, ani druhé neplatí, ale stále je streda mojím najobľúbenejším dňom, samozrejme zbožňujem aj piatok, nedeľa má takú príjemnú pokojnú atmosféru, sobotu nemám rada a pondelok blueee...
Roleta je špeciálny inkognito mód, ktorým skryješ obsah obrazovky pred samým sebou, alebo inou osobou v tvojej izbe (napr. mama). Roletu odroluješ tak, že na ňu klikneš.
39 komentov
mozem si ho cely stravit ako chcem...
Samé fajnové veci sa mi cez tie dni stávajú
1. Žiadna škola, teda voľno
2. Celý víkend pred sebou
3. Uvolněte se, prosím
4. Narodila som sa v piatok nadránom
ale piatok je taký v pohode nemyslím teraz ožieračky večer po škole, hned prvá krčma prvý šenk
a ešte nedela je hrozný tá sa neskutočne pomaly táhá (ach)
nemam vtedy ziaden kruzok takze vo stvrtky som vacsinou frí
a potom piatok samozrejme