autom sa rád vozím, lebo je to pohodlné, ale mám rád aj autobusy ked nie sú plné a ja sa len pozerám von oknom. Rovnako vlaky, ale už menej ked tie nové kolajnice nerobia ten klasický zvuk "tu-dum", ten mi chýba.
z bicyklu ma boli rit, auta mi lezu uz na nervy, autobusy..no comment..hlavne rano o pol siedmej..jupi... a ked babky sa drbnu niekam..no urcite super..., vlak fajn celkom, elektricka to iste ako autobus, metro..no kebyze je u nas tak nie som proti , v lietadle mi je vzdy zle a mam paniku ze padneme, neznasam lode, vsetko sa tam kyve, takze mi je tiez poriadne zle, na korculiach vzdy skoncim s niecym odretym, udretym, a ked idem peso je to jednoducho idealne
auto sme nikdy nemali, ale neplanujeme, bohato sa da bez neho zaobist, vacsinou chodim peso alebo na bicykli, samozrejm do skoly vlakom, inak ziadne busy ani nic ine, metrom som bola vo viedni uz 2x, lietadlom este vobec, korculovat viem, ale nemame tu na to podmienky moc... elektricka je tiez fajn vec, ale tou chodim len vynimocne velmi
@9 hlavne to meškanie som mala na mysli,ale keby len to...niektoré autobusy dosť často vynechajú úplne a nejdú...no a to radšej nekomentujem ako jazdí vačšina vodičov...90% by mali zobrať vodičáky!
lietiet som letela na dlhe trasy isto najlepsia volba, kaze mozem sa najradsej chodim na bicykli,pri korculiach hrozi podla mna väcsie riziko zranenia ako je to u bycikla
najradsej chodim vlakmi, busy su take podla mna pomale a menej pohodlne oproti vlaku, a auto ma nervuje...odkedy mam skusenost s autoskolou
Roleta je špeciálny inkognito mód, ktorým skryješ obsah obrazovky pred samým sebou, alebo inou osobou v tvojej izbe (napr. mama). Roletu odroluješ tak, že na ňu klikneš.
20 komentov
najlepsie su lyze
najradsej chodim vlakmi, busy su take podla mna pomale a menej pohodlne oproti vlaku, a auto ma nervuje...odkedy mam skusenost s autoskolou