No ja najracej sudoku lebo malovane mi nikdy nevijdu a taqe normalne krizovky nikdy nedokoncim lebo som tupa a osemsmerovky su dost nudne ale ked neni ine...
Neviem do akej miery je to krizovkou, ale uplne najviac sa mi pacia tzv. námorné bitky. Nanestastie sa nachadza mozno jedna v celkom krizovkarskom casopise.
@fylo ja mám v pláne učiť sa na maturity a potom som sa zapojila do takého jedného projektu, takže meniť to nebudem ... no vdaka, že mi veríš .. a nemám obľúbenú a v perečníku mám asi až jednu
no mne nejde zahlasovať takto poriešim takto.... no ja jediné čo aj vždy celé doriešim je sudoku....osemsmerovky ma už ani moc nebavia a tie klasické krížovky nikdy neviem......šak niektoré tie zadania......to je hrozné.....
@berenika - vedie k tomu, že si spamujem vlastnú anketu , k tomu že sa snažím ukecať teba aby si došla a k tomu, že sa ťa snažím presvedčiť, že si šikovnejšia ako si myslíš ... vyber si
Roleta je špeciálny inkognito mód, ktorým skryješ obsah obrazovky pred samým sebou, alebo inou osobou v tvojej izbe (napr. mama). Roletu odroluješ tak, že na ňu klikneš.
65 komentov
No a okrem toho asi osemsmerovky.
@insanebutalive - a cez písomku španielska dedina, čo?
@insenabutalive - tiež vo forme osemsmerovky?
www.griddlers.net