@lenkaska1 práve preto sa rozhodujem medzi tridentom a fourtune lebo ideme ešte na bfl strašne som chcela ísť na trident ale tento rok tam nikto dobrý nehrá zo zahraničnych....ale zas je tam lepšia hudba a jazero milujem ten priestor. A fourtune je zas Multizanrove co je pre mňa plus
@barky ideš tento rok?
(vlani som si povedala, že idem raz, nech viem, aké to je. po ňom, že ešte by som dakedy šla. potom som zbadala tohtoročnú zostavu a bolo to jasné )
@yacopsae pice som ani nevedel ze daco take je. A to sa celkom orientujem v tejto scene akoze dost kapeil odtial poznam tak uz len preto sa divim ze som to nezaregistroval. silno zvazim ucast!
Roleta je špeciálny inkognito mód, ktorým skryješ obsah obrazovky pred samým sebou, alebo inou osobou v tvojej izbe (napr. mama). Roletu odroluješ tak, že na ňu klikneš.
22 komentov
(vlani som si povedala, že idem raz, nech viem, aké to je. po ňom, že ešte by som dakedy šla. potom som zbadala tohtoročnú zostavu a bolo to jasné )
na fourtune som bola minulý rok a bolo to úžasné a tento idem na trident, nad fourtune ešte premýšľam, uvidím od finančného a zdravotného stavu
a bolo super
ale tento rok viacero vecí z môjho najdrsnejšieho obdobia!