Pri Daroch smrti II. a to hlavne preto, lebo už to proste končilo, bolo to strašné... celý film bol strašne smutný... a aj pri Mr. Nobody som tuším plakala, lebo som sa ták zžila s tým dejom, jáj... :/ strašné
No ja zelenú míľu od druhej polovice preplačem vždy celú A ešte som plakala keď zabili Dumbledora Ale ja plačem pri všetkom čo je buď smutné, alebo smiešne
fantom opery videla som ho už asi 200x, ale stále ma ta scena ked od neho odchadza za tym masntym spatnym raulom a necha ho tam sediet, spievat a plakat, NEDOKAZEM sa nerozrevat
a este pri vela disneyovkach, ked je nejaka smutna romanticka scenka, proste ja som jeden usopleny urevanec filmovy
Strašne som plakala keď zomrel V vo V ako Vendeta, keď zabili Dumbledora (tam strašne moc), ale darmo by som tu menovala, lebo ja plačem vlastne skoro pri všetkom
moj prvý film pri ktorom som plakala je KING KONG ,ked spadol zo skál som bučala ale to som mala asi 6rokov a teraz plačem nad všetkým aj teraz nad čajom plačem
Roleta je špeciálny inkognito mód, ktorým skryješ obsah obrazovky pred samým sebou, alebo inou osobou v tvojej izbe (napr. mama). Roletu odroluješ tak, že na ňu klikneš.
62 komentov
a este pri vela disneyovkach, ked je nejaka smutna romanticka scenka, proste ja som jeden usopleny urevanec filmovy
Plakal som nad tým že niekto je schopný takú monumentálnu pičovinu vôbec vypustiť na svet
Chlapec v pruhovanom pyžame
Pozerali sme to asi 10 onkologicko-liečených deciek ležiacich pri sebe a plačúcich väčšinu filmu.
posledne Everybody´s okay
a najviac asi Lovely Bones
(ten španielsky či aký "horor". Ono to vôbec nebolo desivé, ale depresívne ako sviňa
keď zabili Mufasu vždy pri tom plačem, aj po rokoch
odpoveď: pri filme Nikdy to nevzdávaj, a plačem aj pri tej pesničke: Someone watching over me...
Hachiko. Ten najviac. Inak dokopy možno tri filmy, pri ktorých som plakala. Ale tento bol masívny, až sa hanbím
A hej ešte ma rozplakala Pubertiačka
TITANIC !!!