Oslepnúť by som nemohla pretože celý môj život je vnímaní hlavne očami, ochrnúť na nohy by som nemohla pretože všade ma nesú, ohluchnúť by som nemohla pretože si neviem predstaviť svoj život bez hudby, onemieť by som nemohla pretože neustále rozprávam a mám potrebu niečo vyjadrovať, ochrnúť na ruky by som nemohla pretože by som nemohla nič tvoriť a to je základ môjho bytia... Vlastne tak rozmýšľam ako to tí ľudia vôbec dokážu ?! ďakujem komukoľvek že mám toto všetko !
ochrnut na nohy by bolo pre mna to najhorsie lebo ja dost casto sportujem proste skejt futbal basket na to nohy potrebujem ..onemiet to by som prezila mohla by som robit vsetko ostatne len by som nevedela hovorit a to by my az tak strasne nevadilo . a čo je Riťmus?
ochrnúť na ruky by som určite najviac nechcela, pretože rukami proste robím úúplne všetko.. aj nohami, ale radšej ochrnúť na nohy ako na ruky.... pretože na nohy, to by som mala aspoň ten vozíček ale ruky? tie mi nič nikdy nenahradí. ochluchnúť alebo oslepnúť.... nikdy by som to nikomu nepriala, pretože prežiť bez hudby alebo bez pozretia si západu slnka.... nie... onemieť.. to by sa prežiť dalo, pretože nie som až taká ukecaná, veľa ľudí hovorí že som tichá a ak chcem niečo povedať, aj tak ma väčšina ľudí k slovu ani nepustí, takže to by mi asi chýbalo najmenej zo všetkých týchto veci. a tiež by ma zaujímalo čo je to Riťmus.. to je hendikep byť Rytmusom? tak to všetko berem späť a najviac zo všetkého nechcem hento.
nemám rada takéto otázky, toto som sa pýtala rodičov, ked som mala 3-4 roky, že čo je napríklad menej horšie, či byť slepý alebo hluchý a podobne.
a fakt nepochopím ako môže taká otázka napadnúť niekoho, kto by mal mať už trochu rozum, každé postihnutie prináša veľa problémov a neexistuje lepšia alebo horšia voľba.
ja mám jeden handicap ale ani jeden z tých hore uvedených, mám od narodenia kožnú chorobu, motýlie krídla, (Epidermolysis Bullosa) kto chce čítajte viac v mojom profile,,
Chceš byť vtipný???!!! Ja mám tých handikepov kopu a keď ťa také blbosti zaujímajú, trak si to s tebou rád vymením. V cene je skolioza chrbtice, očný tlak a zelený zákal, problém z ľavou stranou tela, kratšia a slabšia ľavá noha.... atď. A už ľudí neser s takýmito blbými otázkami!!!
najhoršie by bolo pre mňa oslepnúť... a najprijateľnejšie asi ohluchnúť... pretože ja by som vyprávať mohla a ľudia by mi mohli nejako rukami naznačiť, čo mi chcú povedať, alebo by som čítala z pier... nedá sa to vždy, ale tak ...
kedysi som videla film - Nevidím zlo, nepočujem zlo... bolo to o dvoch kamarátoch a jeden z nich bol slepý a druhý hluchý... bola to komédia... slepý vyprával hluchému, ten mu čítal z pier... a tak komunikovali
ešte nikdo z vas nebol ženatý keby ste boli ženaty tak po 1 dni by ste chceli ohluhnut aby ste ju už nemuseli počuvat ( manželku) a keby si zmila makeup tak aj oslepnut
Roleta je špeciálny inkognito mód, ktorým skryješ obsah obrazovky pred samým sebou, alebo inou osobou v tvojej izbe (napr. mama). Roletu odroluješ tak, že na ňu klikneš.
14 komentov
a fakt nepochopím ako môže taká otázka napadnúť niekoho, kto by mal mať už trochu rozum, každé postihnutie prináša veľa problémov a neexistuje lepšia alebo horšia voľba.