Z týchto tu asi najviac gitara a klavír, ale mimo bicie Samozrejme ak na tie nástroje človek vie hrať A ja taká nie som, tak len obdivujem tých, čo na to m vedia perfektne
@imoceans moc ich nepocuvam - idea sa mi paci, ale nenasla som vela pesniciek, co by sa mi pacili. uz je nacase, aby som sa v tom zacala angazovat sama
Hlavne songy : Primordial Breath, klasika Inis Mona, Grey Sublime Archon,Bloodstained Ground,Slanias Song,Calling the Rain,Elembivos....aaa skvely album , co dodat
@imoceans ja uz som si eluveitie pustala, ako viem, ze metlaci ich worshipuju, ale mne to proste nestaci, (zabite ma) nezda sa mi to natolko kvalitne. este inis mona mozem, ale ovela viac by som to mohla, keby to bolo bez spevaka, nemam rada screaming/growling
@hoperpohroma a tak ja ich nejak extremne neworshipujem, ale mam rad ten album a dlho som ho nepocul No co uz s tebou, ak natrafim na nieco bez growlu, tak ti to postnem
Roleta je špeciálny inkognito mód, ktorým skryješ obsah obrazovky pred samým sebou, alebo inou osobou v tvojej izbe (napr. mama). Roletu odroluješ tak, že na ňu klikneš.
45 komentov
pri taboraku gitara
romanticke pesnicky klavir
peckove folk-metalove vyhravacky husle s gajdami
a potom viola ma nieco do seba, to ale ztial neviem kategorizovat, ale strasne by som ju chcela
no a klasicka flauta ma nejako nefascinuje celkovo, ale cinska bambusova sa mi paci
z vymenovanych medzi celom a klavirom ale blizsie k celu
ako kedy
ako pri čom
But sax also sounds great.
But all the others as well.
husle som nezvládal a momentálne ich mám trošku aj opočúvané...
takže druhé miesto vyhráva flauta.
tak neviem neviem
Ale taká možnosť tu nieje, takže aspoň príbuzná flauta
ci uz spanielka alebo elektricka
@poke
ake folkovice pocuvate ???
a samozrejme najviac bicie, kedže na ne hram ale tie neboli na zozname
Hlavne songy : Primordial Breath, klasika Inis Mona, Grey Sublime Archon,Bloodstained Ground,Slanias Song,Calling the Rain,Elembivos....aaa skvely album , co dodat
@poke dobry vyber !