V Tescu som najcastejsie, lebo ho mam najblizsie, ale vobec ho nemusim. LIDL je pre mna top, da sa este Kaufland (vsetko lepsie ako Tesco), Billa je draha, Jednota najdrahsia zo vsetkych. A Hypernovu nemame.
no v MA je kaufland , lidl , tesco a billa s tychto vacsich a s ocom chodime na nakupy vsade okrem tej bille tam malokedy , no a ked idem sam iba na rychlo kupit neco tak u nas do jednoty do potravin najcastejsie aj ked tu mame aj ine obchody ale tak ta jednota je taka najnormalnejsia z nich
Hypernovu mám hneď za bytovkou, takže tam. Prípadne na také veľké nákupy (pôvodne kupujeme tak, aby nám to vydržalo niečo cez 2 týždne, no bežne je všetko zošrotované za 2 dni chodíme do Kauflandu.
@vivian117 v čom si ťa Lidl tak dostal? podla mňa je to strašný obchod
a najčastejšie chodievam do Kauflandu lebo je najbližšie (trávim tam tak 5 hodín denne lebo ma tam vkuse posielajú) a 2. najnavštevovanejší obchod je Jednota...
Chodím do Lidla, Tesca, Alberta, Intersparu, Billy a v kazdom kupujem nieco ine ... V drahej bille kupujem len Bezlepkove cestoviny, v Lidli ovocie a zeleninu a kukuricne su tam lacne... v Alberte vajcia, v Spare olivy a tak dale vsetko to mam rozdelene a tak
A obcas ked sa mi chce prejst daleko tak Kaufland je dobry
@vivian117 jas a na tebe nehorazne ujebavam!!! prepáč, ale nehovorila som to? a vidime sa v Lidli niekedy teda
Roleta je špeciálny inkognito mód, ktorým skryješ obsah obrazovky pred samým sebou, alebo inou osobou v tvojej izbe (napr. mama). Roletu odroluješ tak, že na ňu klikneš.
27 komentov
Ale Lidl nikdyy!
Lidl
Billa
Lidl
a inak doma ked som, resp ked ide ocino na nakup, tak najviac Lidl a Kaufland
tesco minimálne a billa vôbec
a najčastejšie chodievam do Kauflandu lebo je najbližšie (trávim tam tak 5 hodín denne lebo ma tam vkuse posielajú) a 2. najnavštevovanejší obchod je Jednota...
Tesco
velmi malo Kaufland
obcas Billa
BA- Tesco Kamenne namestie
A obcas ked sa mi chce prejst daleko tak Kaufland je dobry
@vivian117 jas a na tebe nehorazne ujebavam!!! prepáč, ale nehovorila som to? a vidime sa v Lidli niekedy teda