poradte mi...ktory antiperspirant je najlepsi, ze nezanechava biele flaky na obleceni? lebo uz som zufala..mam rexonu,ale chcem vyskusat nieco ine....aky mi poradite ?...vdaka
ja neviem o ziadnom ktory by zanechaval(fort som sa tym reklamam cudovala ...ze ziadne biele flaky)...bud som slepa alebo si kupujem dobre znacky len ale fakt DOve a lady speed stick mame prave doma a este cosi z avonu
antiperspirant aj deo ..tusim tak nejak. = . proste mam Adidas -pre zeny - ten sprej ... co je take New pew muzov aj pre zeny. .. iste poznas ... pekne vonia a ziadne flaky ani stopy
Tak ja môžem kozmetiku len Nivea z ostatných som sa vždy vychádzala alebo pluzgiere... takže ja len to... aspon nemam velky vyber. Ale keby ta nivea nebola tak drahaaaaa...
Antiperspirant a deodorant sa maju pouzivat na telo. Zatial ziadny spray mi nezanechal flaky pouzival som len Axe, OldSpie a Gillette. Rexona v sprei zanechava stopi ak je to antiperpsirant take biele. Lebo do nie je deodorant.
ak chces uz nieco davat na seba na trikca ta to su tie cari za 35Sk v Kauflande, alebo si uz kup potom daku vonavku ta nezanecha stopy flaku
ale tu nejde o to, ze to sprejuje na tricko!proste ak si das daco cierne a sa obtries o cerstvo nasprejovane podpazusie, tak proste ti to porobi biele stopy
0kattlett: tak mozno zensky old spice (az je pre zeny) nezanechava, ale muzsky ano, vsetky tmave tricka mam znutra biele... Samozrejme deodorant v poho..
kasko- ale ved ja viem, ze sa to ma pouzivat na telo... Kiki ti to uz vysvetlila...presne tak, ked to obtres o tricko, zanecha ti to biele stopy..nemusi to byt len cierne tricko...ale aj tak vdaka za nazor..
Roleta je špeciálny inkognito mód, ktorým skryješ obsah obrazovky pred samým sebou, alebo inou osobou v tvojej izbe (napr. mama). Roletu odroluješ tak, že na ňu klikneš.
23 komentov
Typek- ked pouzijes hoci aj tuhy antiperspirant/deodorant a potom sa oblecies a o podpazie sa ti obtrie oblecenie tak ti to urobi flak.
Seco123-vedecky nepodlozene,hoci vedci to skumali nepotvrdila sa priama suvislost
ak chces uz nieco davat na seba na trikca ta to su tie cari za 35Sk v Kauflande, alebo si uz kup potom daku vonavku ta nezanecha stopy flaku
a mate pravdu, tuhy deodorant je lepsi...
Tommyhot: ja si ho tam vždy kydam tak vela a nikdy nemam flaky, možno mas iny pot