@marjy77@4 tak to dobre nasere Ja som už to číslo trošku znížil, ale stále mi ukazuje nejaké, teraz 5 a asi to už k lepšiemu nezmením, jedine môžem ešte k horšiemu, keď niekto pošle správu na rovnako vtedy ako ja
@kerrang ale ty máš 5 fantómových tagnutí, nie? ako môžeš mať 5 fantómových ts, keď tie zmiznú po tom ako ti tá osoba zase napíše a už sa nikdy nevrátia. A fantómové tagnutia sa vracajú.
@marjy77 Nie 5 tagnutí, ale všetko iba 5 fantómových TS-iek. No jednoducho.. všimol som si, že stáva sa to vtedy, keď sa tie správy rýchlo píšu a odosielajú, najmä teda zdá sa mi, že keď sa tí 2 ľudia zhodnú, že tie správy si odošlú v presne rovnakom momente. Vtedy podľa mňa vznikajú tie fantómové správy.
@kerrang nie. Oni vznikajú keď ti niekto napíše správu, ty si ju prečítaš a pošleš jemu správu. Ale kým mu ju napíšeš a pošleš tak ti pošle druhú správu. Takže tam nejde o to, že to napíšete naraz, ale o to že ty si na svojej webovej stránke načítaš najprv len jeho prvú správu.
@marjy77 Aha, zrejme máš pravdu. Ale mali by to opraviť, zlepšiť ak sa dá, lebo toto keby sa stávalo messengeru alebo nejakému inému gigantovi, tak by ľudí by tak tá sociálna sieť zhejtila touto nedokonalosťou, že by skrachoval. Ešte že to nie je nejaká medzinárodná sociálna sieť toto.
@marjy77 Tak to áno, s tým nepochybne na 100% súhlasím. Toto musel vymýšľať niekto asi z programátorskej strednej školy, dosť je to tu nedokonalé, hoci poviem skromne - nie som programátor a naprogramovať by som nič z toho nedokázal. Po tých rokoch sa to však mohlo vyladiť.. Ako chceš, ja už sa s tým nezaťažujem - don´t care proste, iba vravím.
@kerrang no, vzhľadom na to že ten webstránkový kód bol od roku 2001 veľakrát prepisovaný rôznymi ľudmi sa nečudujem, že je to tak ako to je ani v časoch najväčšej slávy birdzu sa o nikto nestaral o tie bugy daj si tajné správy, tam zvoľ "Iba nerečítané" a tým ľudom čo ich tam ukáže pošli správu, nech oni tebe pošlú správu, Ak ti odpíšu tak si zachránený
@marjy77 Jáááj, no tak ja o webstránkových kódoch neviem vôbec, ani ako sa menia ani nič.. No však to som práve ešte na jeseň práve robil, ale neozvali sa všetci, niektorí sem nechodia, iní ignorovali.. Nič teda s tým nespravím, jedine už len admin, že by spravil..
@marjy77 no mal som najviac 12 fantómových ts-iek, teraz na jeseň som ich zredukoval na 5, čo je pomerne dobrý výsledok. Asi som mal vtedy "žhavú klávesnicu", že to takto dopadlo.
Roleta je špeciálny inkognito mód, ktorým skryješ obsah obrazovky pred samým sebou, alebo inou osobou v tvojej izbe (napr. mama). Roletu odroluješ tak, že na ňu klikneš.
32 komentov
a choďte na 'moje témy' a skúste prejsť na druhú stránku ja som sa dobre pobavila