Ja mam stale radsej lahsie mejkapy a korektor na vyrazky a T zonu zapudrovat. Na mastnu najlepsi som mala Revlon colorstay (12€ Fann parfumeria)..a teraz mam Fit me..a je taky fajn len jemne pudru
Ked si spata, make up ti nepomoze. Na mastnu plet je lepsie kus zmenit zivotospravu, saunovat sa, uzivat solvinu na papulku (uplne vazne peeling jak svina a za centy), ale hlavne nezabijat pory brizolitom. Budes to !at len horsie a budes mat jebaky hnusne zapalene este v patdesiatke.
Vydrz nepouzivat makeup mesiac a vycisti si plet...
@kalliopea dakujem a solvinu odporucam vyskusat. skvelo cisti a obsahuje mikrociastocky, ktore abrazivne odstranuju odumrete tkanivo a ostatky make upu, jedla, sadzi (ktorych je mimochodom v mestach vela).
sice som neznaboh v sminkach a pudroch a co ja viem v com, ale v cisteni tvare od svinstva mam dlhorocne skusenosti.
(pozri moj fotoalbum a uvidis aky rinavy som chodil na konci sichty na satnu)
Rozhodne Nyx čo sa púdrov týka, mám doma momentálne jeden, ktorý som si tuto kúpila » www.kuponyzdarma.sk/notino-sk/... a som maximálne spokojná. Vlastne som ani len neočakávala že bude taký dobrý. Make-up mám od značky Essence a tiež má pekné krytie. Minimálne pre mňa, nemám problematický pleť, čiže som šťastná ak trafím odtieň a je po probléme.
Roleta je špeciálny inkognito mód, ktorým skryješ obsah obrazovky pred samým sebou, alebo inou osobou v tvojej izbe (napr. mama). Roletu odroluješ tak, že na ňu klikneš.
9 komentov
Vydrz nepouzivat makeup mesiac a vycisti si plet...
sice som neznaboh v sminkach a pudroch a co ja viem v com, ale v cisteni tvare od svinstva mam dlhorocne skusenosti.
(pozri moj fotoalbum a uvidis aky rinavy som chodil na konci sichty na satnu)