iste ste pochopili ze tu ide o problematiku drog v tehotenstve ....uz nam len treba pomoct vybrat, lebo sa akosi nevieme s kamaratkou dohodnut ja som za moznost a ona za A)
Pri prvom nie je jasná pointa. Tie lentilky majú zobrazovať drogy?
Ten druhý je taký umelý. Dopatlaný. Tá striekačka tam pôsobí neprirodzene...ja by som skôr to dieťa v brušku dokreslila proste schválne len čiernym obrysom, takým a la paint...lebo takto to pôsobí, že ste sa snažili o realistično a nevyšlo to. Keby ste sa s tým troška pohrali bolo by to v pohode
@cryingwords ten prvy sa mi nepaci a ani som hned nepochopila o co ide.. a ten druhy mi p ride troska ,,otrepany,, teda je mi jasne uz o co ide.. a zobrazenie je dobre no ja skor ten druhy ... prveho sa bojim
B pretože to na prvý pohľad človek lepšie pochopí, napríklad ja keď som videla prvý plagát, mi napadlo, že "Stop invázii mimozemšťanov!" ale v tom druhom, by som dala trochu iné písmo a mäkčeň na č a ešte dĺžeň na i!
Keď, tak B Ak neštuduje ufológiu, pravdaže. Ale keby sa dalo, odporúčam C-novú prácu... Toto by mi zabralo dokopy možno 10 minút, lebo môj počítač dlho exportuje Česť práci, ať má kamoška jednotku
Roleta je špeciálny inkognito mód, ktorým skryješ obsah obrazovky pred samým sebou, alebo inou osobou v tvojej izbe (napr. mama). Roletu odroluješ tak, že na ňu klikneš.
49 komentov
B
Ten druhý je taký umelý. Dopatlaný. Tá striekačka tam pôsobí neprirodzene...ja by som skôr to dieťa v brušku dokreslila proste schválne len čiernym obrysom, takým a la paint...lebo takto to pôsobí, že ste sa snažili o realistično a nevyšlo to. Keby ste sa s tým troška pohrali bolo by to v pohode
viem, že to nieje profesionálne, ale tomu mimozemšťanovi tam naozaj nechápem. čo má spoločné s drogami a bábatkami...
sorry