Ktorý netradičný cudzí jazyk by ste sa chceli naučiť? Ktorý sa vám najviac páči? Myslím tým všetky jazyky okrem sj, aj, nemčiny, češtiny, francúzštiny, španielčiny.
Švédčinu, no nemyslím si, že je to netradičný jazyk, iba ak v tom, že sa bežne nevyučuje na našich školách.
Jediný netradičný jazyk je podľa mňa posunková reč, ak sa to dá chápať ako jazyk.
Latinčina, ktorú sa aj učím a tiež starogréčtina a keltské jazyky, celkom ma zaujala aj staršia nemčina, tieto staré jazyky sú síce podobné tým dnešným, ale sú špecifickejšie a povedal by som, "autentickejšie", než tie dnešné, nie sú tak ovplyvnené inými jazykmi. Z tých moderných je ich ale tiež dosť - učím sa ruštinu, chcel by som sa naučiť po maďarský a zaujímavé mi prišli aj švédčina či fínčina.
Roleta je špeciálny inkognito mód, ktorým skryješ obsah obrazovky pred samým sebou, alebo inou osobou v tvojej izbe (napr. mama). Roletu odroluješ tak, že na ňu klikneš.
23 komentov
No a chcela by som časom portugalčinu, nórčinu a bola snaha aj o maďarčinu, bohužiaľ nie som z pohraničia
Ale fasa je aj taliančina a mám rad aj norsky bokmal a nynorsk a
fínčinu.
Paci sa mi hebrejcina
Jediný netradičný jazyk je podľa mňa posunková reč, ak sa to dá chápať ako jazyk.
Mne sa rumunčina veľmi páči. Mám knižku a troška som si ju už na Duolingu oťukával.