viera tomanova ta je najhorsia, niekedy uvazujem ci tomu co hovori naozaj veri, resp. ci nevie co hovori, alebo to dobre vie a tak nenavidi ludi v tejto krajine?
zaujalo prečo zatial vyhráva slota však slota je vo vláde iba do mariášu a jeho doterajšie skutky ozaj iba "do tankoch a na budapest" "nadrbanie sa v bratislave" a "zmena názvov v slovneských učebniciach" to fico a mečiar su tý ktorý su zodpovedný za všetko
preco chyba moznost "vsetci" ? ja si jedneho vybrat neviem, rozhodovanie medzi jednotlivymi clenmi sucasnej vlady je velmi tazke jeden vacsi idiot, ako druhy. ostatni mi sympaticki tiez nie su, ale henti traja proste vladnu.
jednoznačne FICO, ale nechápem prečo vyhráva Slota.. veď on je v pohode, hovorí bez kadejakých omáčiek to čo si myslí. Ale za Fickom ide jednoznačne Csáky, ten maďar nemá čo hľadať v slovenskej vláde, šak na fotkách sa tvári jak fuhrer
aha, vsetci citaju, ze oblubeny a nie neoblubeny.. tak preto ma slota tolko hlasov, je to jasne.. ja som tusil, ze to taketo ruzove v skutocnosti nie je
Suhlasim s Kat... radicova je asi najsymaptickejsia politicka co teraz je v NRSR a bugar tiez aj ked odisiel uz... A zas ani pociatek nie je taky zly asi jediny normalny z celej vlady chudak sa musi citit blbo.
fico je jeden debilek co sa pretvara... A LUDIA NEVIDIA CO ROBI, oslovuje robotnicku triedu s ktorou sa da lahko manipulovat to je fakt, a dochodcom da na vianoce 100sk a su cely stastny ale ze krati inde rozpocty len aby mal volicov to je kazdemu jedno ? napriklad dotacie statu statnym knizniciam na nakup knih... to je mozno pre niektorych somarina, pre vzelanejsich nie... a to nieje len jedina vec
u mna vedu jednoznacne Fico - lebo jeho "sociálne" opatrenia neumerne zatazia ekonomiku, neprinesu vacsi uzitok a nase deti to budu musiet vsetko splacat, dalej Meciar - lebo je to najvacsi privatizer okradac naroda...Csaky a Duraj, ako aj celu SMK povazujem za nepriatelov statu a za ich autonomne snahy a cielene diskreditovanie SR by mala byt strana rozpustena...
poviem koho mam rada to je lahšie cize slota,to je sympaťák ,a ešte ten čo žmícha moniku beňovu,no ten,fedor flašík,ale to neviem či je politik ale taky haluzák
Prezident Gasparovic navstívi svoju politickú partnerku, anglickú královnú Elisabeth, ktorá uz niekolko rokov múdro a stabilne vedie krajinu, je obdivovaná svojimi podanymi aj respektovaná politikmi. Gasparovic si nevie rady so svojou funkciou a tak sa jej pyta, aky ma nato recept. Královná odpovedá: ja sa vzdy snazím obklopit múdrymi a inteligentnymi ludmi, ved sama nemôzem vsetko vediet. No dobre, pyta sa dalej Gasparovic, ale ako to zistís, kto je inteligentny? Urobme si maly test, odpovedá královná a hned vytáca císlo Tonyho Blaira: Tony, odpovedz mi rychlo na otázku: Je to syn tvojho otca a nie je to tvoj brat, kto je to? No predsa ja!, odpovedá Blair pohotovo. Gasparovicovi sa toto velmi páci a hned, co pristane so svojim prezidentskym speciálom na letisku v Bratislave, vola Róbertovi Ficovi. Pocúvaj, Robert, je to syn tvojho otca a nie je to tvoj brat, kto je to? Fico si dva krát vypocuje otázku, vykrúca sa, ze najprv sa musí spytat predsedníctva Smeru, musí zvolat speciálnu komisiu, konzultovat s koalicnymi partnermi, ale ze vyvinie tlak a do 24 hodín bude odpoved na stole. Fico celu noc nespi, ale ráno stretne v parlamente Ivana Miklosa. Nemá ho rad, ale povie si, ze úcel svätí prostriedky a tak sa ho spyta. Ivan, je to syn tvojho otca a nie je to tvoj brat, kto je to? No predsa ja! Odvetí prekvapeny Miklos. Fico cely stastny bezí za Gasparovicom a kricí: Uz viem, je to Miklos! > Gasparovic chytí Fica za golier a kricí este hlasnejsie: Ty idiot, to nie je Miklos, to je Tony Blair!
Roleta je špeciálny inkognito mód, ktorým skryješ obsah obrazovky pred samým sebou, alebo inou osobou v tvojej izbe (napr. mama). Roletu odroluješ tak, že na ňu klikneš.
35 komentov
chudaka, ho teraz odvolavaju...
vsetci klamu ja som svaty
btw. teraz vazne nechapem ako sem niekto moze dat hlas palkovi neda sa ani opisat ani charatkerizovat jeho ubohy charakter