oproti strednej...zakladka nebola ani skola...ale ked to mam brat teda v porovnani s tymi rocnikmi asi 5.trieda lebo som prestupila na inu skolu a nemohla som si nejako zvyknut a mala som dost zle znamky na to ze potom same jednotky
podľa mňa 8. ročník a keď som bola ešte tomu aj neustále aj chorá 2. týždne doma s vysokou horúčkou a s napuchnutými mandlami, som ráda, že som to zvládla a prešla som.
keď sa tak zamýšlam tak 6-ročník bol pre mňa dosť taký výkyvný a aj ťažký bol som v puberte a proste neviem vtedy som mal aj najhoršie známky ale to sa mi moc nechcelo učiť...ale oproti strednej zlatá základka čo sa týka učenia...
... to je tak... si na ZS a pripada ti to tam tazke... ides na strednu a zrazu zistis aka lahka bola zakladna... na vyske zistis ze stredna bola vlastne v pohode... zostarnes, zalozis rodinu a pri vychove deti prides na to ze lepsie bolo na skole...
Roleta je špeciálny inkognito mód, ktorým skryješ obsah obrazovky pred samým sebou, alebo inou osobou v tvojej izbe (napr. mama). Roletu odroluješ tak, že na ňu klikneš.
59 komentov
Devina bola ľahká tam sme sa ani neučili poriadne..a ostatné sa tiež dali prežiť v pohode..
Možno prvý ročník, vtedy som ešte nič nevedela, ale zas vtedy som chodila do školy rada a chcela som sa učiť takže to nebolo také ťažké..fakt neviem
prvý ročník je najhorší :d :d
héj! sa nevyťahuj nad nás ty vyoskoškoláčka jedna! :p
ale inak čo môže byť na ZŠ ťažké?
aj ja som si to myslela...kým neprišiel druhý :d
(hlavne že asi každý nám vravel, vrátane učiteľov, že 7. ročník je najťažší)