Chcem si stiahnúť Simsov a všetky datadisky a doplnky, len sa neviem rozhodnúť, že ktorých. Proším poraďte mi, ktorý vás viac bavil a ktorý je podľa vás lepší. ďakujem
@gukol pokial viem teraz vychádza kolekcia Moje Mestečko a v októbri datadisk Domáci mazlíčci. naozaj neviem, kde si na takú blbost prišiel.
@ivka450 na tvojom mieste by som si to radšej kúpila.
Za 1.-Pokazí ti to celý PC, prípadne zavíri.
Za 2.-Stahovanie The Sims je nelegálne.
Za 3.-Kvoli ludom ako ty, ktorí si to stahujú z netu, EA prichádza o zisk, už nám zrušili češtinu v medievale, doprovodné letáky do datadiskov, a ked to bude pokračovat, na češtinu sa nám vykašlú už úplne, ak vobec ešte bude nejaké EA existovat.
Dvojka je podľa mňa lepšia. Mám originál, ale teraz mi to nejde inštalovať. Tomu CD nič nebolo a keď som to šla asi po roku inštalovať tak sa to nedalo. Išlo to do 42 % či koľko a prestalo... Niečo to stále vyhadzovalo, že to nejde... Môžem to ***** ... Si môžem rovno stiahnuť. Než si kupovať... Zaplatila som za to a pokazilo sa to, ani neviem ako
@ivka450 bytosti ? a k akému datadisku chceš kody?? ale neviem ci ti budu fungovat lebo asi na kazdy pc ide iny ked nemáš originál hhee ale tak mozes skusit ale ku ktorému chceš?
Roleta je špeciálny inkognito mód, ktorým skryješ obsah obrazovky pred samým sebou, alebo inou osobou v tvojej izbe (napr. mama). Roletu odroluješ tak, že na ňu klikneš.
20 komentov
Skôr by som ti radila kúpiť si datadisky, ako si ich sťahovať
ja stále drvím iba tú dvojku to je naj a hlavne moji vlkolaci hhu na nich som bola hrdláá
@ivka450 na tvojom mieste by som si to radšej kúpila.
Za 1.-Pokazí ti to celý PC, prípadne zavíri.
Za 2.-Stahovanie The Sims je nelegálne.
Za 3.-Kvoli ludom ako ty, ktorí si to stahujú z netu, EA prichádza o zisk, už nám zrušili češtinu v medievale, doprovodné letáky do datadiskov, a ked to bude pokračovat, na češtinu sa nám vykašlú už úplne, ak vobec ešte bude nejaké EA existovat.
Takže sa trochu zamysli nad tým, čo robíš.