Bratislavský len preto, lebo tu žijem,inač milujem Liptov...
@Laira v Bratislave sa nehovorí normálne slovensky, stačí si prelistovať dejepis základných škôl o Slovensku... Nepoznáš ten trápny blavácky prízvuk a slovník mladých? Ťažko by sa to dalo zaradiť k "normálnej" -čistej slovenčine. Zase čo sa týka BB, tam máš pravdu...
@amrafel ja fakt žasnem nad tým, ako človek dokáže mysliet len na seba a ostatnými opovrhovat ... prepáč no.. ale to si myslel vážne, že nikde inde sa nedá civilizovane žit? .
ziaden!! lebo....srdcu najblizsii to nieje len tak, to clovek musii mat skutocne rad, skutocne milovat. a zebi som mal rad, ba priam miloval nejaki kraj/mesto, tak to urcite nie.
vravii sa, ze domou je tam kde je srdce.....takze tak...
@26 xDD citaj poriadne.. " BB,lebo sa tam hovori normalne po slovensky " ..v banskobystrickom kraji sa hovori normalne po slovensky bratislava to viem ze nie..taka sprosta nie som xD
Roleta je špeciálny inkognito mód, ktorým skryješ obsah obrazovky pred samým sebou, alebo inou osobou v tvojej izbe (napr. mama). Roletu odroluješ tak, že na ňu klikneš.
155 komentov
@Laira v Bratislave sa nehovorí normálne slovensky, stačí si prelistovať dejepis základných škôl o Slovensku... Nepoznáš ten trápny blavácky prízvuk a slovník mladých? Ťažko by sa to dalo zaradiť k "normálnej" -čistej slovenčine. Zase čo sa týka BB, tam máš pravdu...
Uz len s principu vychodnar napise BA bleeee aj ked tu nikdy nebol , je to s miesne
Aj tak sme vsetci v SR tak naco riesit kraje
vravii sa, ze domou je tam kde je srdce.....takze tak...