Ktorý song od skupiny Linkin Park zbožňujete najviac?
Ja osobne sa na tejto otázke vždy strašne domotam, lebo sa mi od nich pači uplne všetko a je ťažké si vybrať 1 song, tak môžete aj viac, nejaké svoje top A komenty typu, že LP nepočuvate... to nemusi byť.
všetky, ťažko sa vyberá, tak asi Crawling, My December, Somewhere I Belong, Numb, Given Up, What I've Done, New Divide, Blackout, Iridescent, The Catalist. A tento rok bude vraj album nový
ono sa to časom všelijako menilo... takže asi takto: papercut, faint, pts of athrity, wish(od NIN), bleed it out, given up, new divide, across the line, a teraz ma totálne dostall Chester keď urobil cover na Rolling deep od Adelle.
Roleta je špeciálny inkognito mód, ktorým skryješ obsah obrazovky pred samým sebou, alebo inou osobou v tvojej izbe (napr. mama). Roletu odroluješ tak, že na ňu klikneš.
86 komentov
a tento
a tento
a neviem, takmer všetky...
inak milujem ich a všetky mám rada
a ešte celý Collision Course
Papercut, Points of authority, Crawling, No more sorrow, given up, in the end, faint, ...
Linkin park zbožňujem
z originalov asi Breaking the Habit a High Voltage
proste,dlhu dobu bola,je,bude!
...................................................
a zboznujem ludi,ktori sa just stoj co stoj musia zapojit do ankety/diskusie o urcitom hudobnikovi a ironicky poznamenat,ze ONI ho nepocuvaju. -.-
2) One Step Closer
odjakziva tento..
a nezabudnutelný tento
to sú asi naj, ale mám rada aj iné
1. všetky staré albumy
2. posledný album, ktorý ani neviem ako sa volá, ani nechcem vedieť ako sa volá a v živote už nechcem z neho nič počuť
I tried so hard
And got so far
But in the end
It doesn't even matter
je ako môj celý život..
potom celá Meteora
potom celý Minutes to Midnight (až na prvý - Wake a posledný - The Little Things Give You Away)
A Thousand Suns bol už slabší ale stále sa nájde perfekná pesnička ako
Blackout
When They Come For Me
Waiting For The End
potom ešte album s Jay-Z
Dirt Off Your Shoulder / Lying from you
Izzo / In The End
A samozrejme posledná najväčšia pecka
Rolling In The Deep (Cover)
A ďakujem za výber, Linkin Park je moja srdcovka.
Shut uuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuup
vsetky su od nich najlepsie
prvy krat ma ocaril klipom casom som sa zamiloval