@demoniqangel ...strašne si ma tou pesničkou rozosmiala Ale polku efektu tvoria spomienky na teba, ako si to spievaš
Neviem, či je to mnou, alebo proste tým, ako som si namiešala playlist, ale polka pesničiek, čo mám v mobile (cez ktorý hudbu počúvam) mi evokuje sex ^^
@bejak Ano ano, summer son, ale to je tým že som videl klip a vždy kd to počujem predstavím si tú totálne sexi spotenú speváčku ako sa bozkáva s tým svetlom
každá predsa! ale inak tak najviac - Shyne ward - No promises; Sarah Conor - Skin on Skin a Marlyn Mansom (ano neviem napísať jeho meno): This is The New Shit...
Roleta je špeciálny inkognito mód, ktorým skryješ obsah obrazovky pred samým sebou, alebo inou osobou v tvojej izbe (napr. mama). Roletu odroluješ tak, že na ňu klikneš.
99 komentov
momentálne toto. ale inak je ich dosť veľa
na sucho bez pľuvania
xD
!!! jednoznačne aj s klipom
Madonna - justify my love
@mix haha čosi podobné ma napadlo dneska tiež pri pusciferovi....ale neviem prečo pri condition of my parole
sarah connor - sexual healing
a origináli týchto songov
a ešte Lenny Krawitz - Believe in me
a oné:
alannah myles - black velvet
už názov hovorí za všetko
aspoň to ma napadlo ako úplne prvé
a je mi divne ze ma nikto nepredbehol
Tie isté motýliky v žalúdku ako pri tejto pesničke
inak toto tu bolo uz vela krat.. akososm si vsimla.. len stale iny nazov pisnicky..
@bejak toto je ten tvoj povestny milostny zoznam?
Neviem, či je to mnou, alebo proste tým, ako som si namiešala playlist, ale polka pesničiek, čo mám v mobile (cez ktorý hudbu počúvam) mi evokuje sex ^^
...t.j., nebudem ich tu pridávať tak veľa
ale najmä - Led Zeppelin - Friends. Tam sa tak orgazmicky stupňuje atmosféra, intenzita, hlučnosť... nenormálny song a je jedno, že sa volá "friends"
@mix ajmne kvoli tomu klipu ale to cosi uz napisla tak to ee.. len tne klip je taky no.
toto je to pravé vlhké prítulné a dobré...
Viem, hanbím sa!
@59 dupľom !!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!
a toto úplne NEPREKONATEĽNE
(pri tej poslednej som zažila jedno z najlepších milovaní...vrelo odporúčam! )
Ale potom ešte toto:
@popolcek Devour je jedna z najlepších!!!
potom ešte Marilyn Manson - I want to kill you like they do in the movies
alebo..neviem presne meno kto to spieva..Destination Unknown S KLIPOM!