nebyť majstrovstiev tak hlasujem za Česko ale čím ďalej tým viac zisťujem že Česi si nás len podmaňujú a robia si s nami čo chcú ... a nebojte sa neusudzujem to podľa toho že sme nad nimi prehrali Česi hrali dobrý hokej ... preto hlasujem Nemecko pretože to je môj obľúbený štát
Asi Nemecko, hoci som tam bola len raz na pár dní, ale pripadala som si tam ako doma a to sa mi v iných krajinách, kde som bola, ešte nestalo. Ale vlastne ani neviem, čím to bolo, možno len tým, že som to porovnávala s Londýnom, kde som bola dva mesiace predtým.
@grietusha maďarská hudba? doteraz som sa až príliš často stretával s takými pomerne zlými vecami, mohla by si dať tip na niečo kvalitné? (na žánri nezáleží).. tiež mám k Maďarsku celkom kladný vzťah a teraz niekedy nedávno som si uvedomil, že nemám v PC vôbec žiadnu maďarskú hudbu
Česko. Odišli mi tam "moji" ľudia - brat, bratranec, najlepší kamoš, najlepšia kamoška. Máme tam známych. A keďže študujem históriu, tak si uvedomujem, že so žiadnym iným národom sme nemali tak veľa spoločného. A moja rodina často cestovala do ČR, takže čulé vzťahy boli
Česko. Mám tu polku rodiny a väčšinu času tu žijem. A poslednou dobou sa mi začalo páčiť v Holandsku. Ale len prostredie. Ľudia sú síce milí, ale nesedia mi na bližšie zoznamovanie.
Jednoznacne Cesko (proste to uz je take vrodene), potom Anglicko, kvoli tomu ze tu momentalne zijem a proste som si na tuto krajinu zvykla a celkom mi vyhovuje. Taktiez mi je blizke Moldavsko a Nepal (s Nepalom citim skryte a silne prepojenie, takze preto si to idem coskoro overit...).
Chorvatsko! to je moj druhy domov, je mi tak blizky, ze o nom uvazujem ako o domove stravila som tam svoje detstvo, mam vela krasnych spomienok a urcite ho navstivim kazdy rok pokial sa nic vyznamne neudeje, co by mi zabranilo odcestovat...
poľsko-ta bardzo dobre gadaju tak že im rozumieme Milujem ich krówky či ako sa to píše.. závidím im tradíciu udržania tých trhov i keď vieme aká kvalita vecí sa tam nachádza ale budiš, jednoducho oni sú poriadni obchodníci a dobre sa zjednáva..prídu mi veľmi blízki srdcu aj preto, lebo bývam pár desiatok km od hraníc a sú to všeobecne milí a veselí ľudia (súdiac z mojej skúsenosti)
italiáno ! kde sú ľudia zhovorčiví, hluční a žijú .. a nie my mrzáci, ktorí sa hanbia za všetko, lebo nejaká idiotná skupina si o nich myslí, že fetujú alebo že sú deti.. ach trapná slovenská spoločnosť.. ale tak zas nie sme na tom až tak zle sme tak stredne sucho mrzácki
Dánsko, lebo je to najkrajšia krajina sveta, s najlepšími ľuďmi, školami, systémom, najkrajšími chalanmi, prírodou a s tým najlepším pivom, zeleninou a pečivom!
ja chcem spoznávať čo najviac krajín, ale nie formou dovoleniek a výletov, je to nedostatočný čas na také spoznanie, aké by som si priala... zatiaľ som mala šancu pár mesiacov žiť v Taliansku a Holandsku... najbližšia mi je Zem, chcem sa vžiť do nej, je to dačo úžasné, keď si v cudzine pri niečom novom uvedomím, že ma toho ešte toľko čaká a ja nemám chuť zostávať na jednom mieste, keď je svet taký krásny... také fasa okamihy, keď si človek pomyslí: "škoda, že je život taký krátky"... to je niečo!
po slovensku?...nic....za poslednym uz neni nic :...sak slovensko je uplne pridrbane....najlepsi luda su japonci....uplne ina moralka a sposob zivota...ked bolo zemetrasenie zadny chaos ci rabovacky...seci rkasne v radoch
GB-skvelé kapely, výborné bary, neuveriteľné futbalové zázraky, pravý anglický čaj, história a vlastne celá atmosféra+SUPER POČASIE! také ja naozaj môžem...
@exonr je to pravda že slovensko je jedna veľká diera plná zakomplexovaných a skorumpovaných ľudí. A ani neviem kde si nabral to že to že o živote v Európe viem len iba z internetu...a mňa ľutovať netreba
@dejvido tak domyslel som si lebo u vacsiny takychto "ludi" to tak je...ale ja verim a dufam ze vsetci ty ktorym sa nepaci na slovensku sa dostanu do toho zazracneho zapadne sveta a nech si vyskusaju ci je tam vsetko take idealne ...takych typkov som uz videl viacerich a nakoniec boli radi ze sa mali kam vratit...jasne netvrdim ze je tu vsetko idealne ale pozri sa aj na ine krajiny europy nie len na nemecko,U.K.francuzko atd.Vies kolky nam zavidia ?
@dejvido tak to urcite..ale nemyslel som to tak je vela statov v europe kde nemaju ani zdaleka take plati ako my alebo maju aspon priblizne rovnake...len by to chcelo pozerat na svet trocha optimisticky ne vsimat si len vsetko co je zle..
len to neni po Slovensku ale pred Slovenskom.... Slovensko je nadherna krajina ale Slovenska republika je neskutčne na pi*u štát...... asi tolko k tomu...... a aj ked maju vela veci aj v "politike" a pod. velmi podobných stále ČR vedie.... možno už len preto, že ked tam som (hlavne v Brne) tak citim že tam som doma, že tam patrim.... na SVK som tento pocit este nezazila a ak ano tak sa to skôr viaze ku konkretnym miestam.....
a mimo ČR je to určite UK a škandinavske krajiny...... ale nikdy som tam nebola takze je to skôr taky predpoklad.....Česko vedie proste rozhodne
Roleta je špeciálny inkognito mód, ktorým skryješ obsah obrazovky pred samým sebou, alebo inou osobou v tvojej izbe (napr. mama). Roletu odroluješ tak, že na ňu klikneš.
124 komentov
Svedsko... klimou, hokejom, zima tam ma gule a najdete aj zamrznuty rybnik, Stockholm nadherne mesto a jazyk sa mi paci, viem male zaklady..
Kanada... plati to iste, co pre Svedsko, hokejova krajina, krasna priroda, skvela zivotna uroven..
O__O wtf?
A potom Švédsko a ČR.
napr: » soundcloud.com/slapinthebass...
alebo:
a títo sú veľmi známi v Maďarsku. asi 4 roky dozadu som na nich bola v BA, ale vtedy ma veľmi nechytili, no tento song je fajn:
a potom z takého popovejšieho...:
príjemné počúvanie
potom poľsko veľmi sympatická krajina so super jazykom !
aaa nezabudnem na Chorvátsko
ale bola som aj v Poľsku a tam sa mi takisto veľmi páčilo, tiež som sa tam cítila príjemne
ked sa da tak slovensky povod popieram
ked mozem tak slovensky povod popieram ... . ved na slovensku samí bezdaci ... . v USA? sem tam daky fetak a zlodej ale inac kazdy ma svoj dom
a USA nie je štát.
inak žiadny
Alebo Belgicko..
a mimo ČR je to určite UK a škandinavske krajiny...... ale nikdy som tam nebola takze je to skôr taky predpoklad.....Česko vedie proste rozhodne