@mightysheep CO SU TAM?! Bol som v oboch, neraz a nesuhlasim Najkrajsie Baby su od SR smerom na Sever vratane... Ci uz ides k Rusku, alebo potom cez pobaltie hore do Skandinavie. V Nemecku nie Tam iba turistky
@sob3k zalezi kto am aky vkus. Napriklad vo Svedsku je dost pristahovalcov...poznam jednu zo svedska a je velmi pekna, ale vtip je v tom ze pochadza zo spanielska (moje predosle tvrdenie nieje zalozene na tejto jednej skusenosti ). Mne sa severkske typy nepacia, nemky su hnusne takisto ako britky, rusky tiez nic moc podla mna a severanky pokial su korenove, tak tiez nic moc aj ked jasne ze vinimka sa vzdy najde ... ale ako vravim espana / italia pripadne este mozno nejake rumunsko, neviem....
@mightysheep Tak ono juzanky su trosku oblejsie a kyprejsie ale ja som dnes zbadal tuto a zamiloval som sa... Svetova sampionka v Muai Thay. » thechive.com/2012/10/23/cath... Bieloruska
@flysser USA zdaleka nie je najslobodnejšia a ani najbohatšia krajina. Bohatší je napr. Singapur a Lichtenštajnsko a slobodnejších je minimálne 10 krajín. USA sú také slobodné alebo neslobodné, ako Dánsko » www.heritage.org/index/ranking...
@asceticjunkie to sú hlúposti, v singapure kde žije 10 ľudí a z toho 5 sú politici tak jasné že sú bohatší. a nikde nieje väčšia sloboda ako v USA. tam môžeš prísť ako nikto a stať sa tam bohatým, v žiadnej inej krajine to nieje tak jednoduché
@flysser takže každý malý štát je automaticky veľmi bohatý?
A prečítaj si ten článok, ktorý som sem dal. USA už dávno nie sú tým, čo bývali. Fakty hovoria jasne, USA už zdaleka nie je výnimočná svojou slobodou, a tiež v žiadnom prípade nepatrí medzi úplne najslobodnejšie krajiny.
@asceticjunkie kde som napísal že každý malý štát je bohatý?
každopádne mne sa stále javí ako najideálnejší, a nebudem svoj názor meniť. ak si myslíš že iné krajiny sú lepšie ok, ale ja takým konšpirácia ako sú tie články neverím
@mightysheep Nielen blondiny, ale nemusi to kricat ze kroch kroch Slecna moze byt aj trosku moletnejsia... Individualna zalezitost, no juzanky stale budu take nizsie a plnsie... Nejaky ten piatok som tam chodil a takto chudu Rumunku som nevidel, este ciganky boli ale o 5-10 rokov budu vyzerat na infarkt
@sob3k j je to individualne mne sa tiez pacia anj nektore chude baby ale je to fakt ze individualne...v zasade sa mi pacia skor take plnsie (pozor, nemyslim nadvahu, myslim len take zdrave zenske krivky-nepacia sa mi midelkovske typy
@mightysheep Tak toto je sportovkyna, tato sa nepolame pri prvom ... naraze Tie modelovske niektore su take, ze ich vsetko boli a lamu sa ... Ano chapem co ti vadi A niektore vyzeraju ako plachta natiahnuta na nejakych spilkach
Roleta je špeciálny inkognito mód, ktorým skryješ obsah obrazovky pred samým sebou, alebo inou osobou v tvojej izbe (napr. mama). Roletu odroluješ tak, že na ňu klikneš.
85 komentov
a Ukrainka:
.
Ta Bieloruska je absolutny kus a ako uff
filip
@rapid @44 Mno ja som tam bol tiez par krat a zaplakal som Tak isto som bol vo FR,SP ci ITA a ked som dosiel domov, potesil som sa
é?..........filip
Laco
napísal si amen , nejak mi to oneskorene zapaľuje ........filip
@zajkousko Amen sa pouziva, ked s niecim bezvyhradne suhlasim
ďakujem brat môj, za prejavenu dôveru ....filip
potom Japonsko
a čiastočne Nemecko a USA.
» vacko.blog.sme.sk/c/279182/Amerik...
A prečítaj si ten článok, ktorý som sem dal. USA už dávno nie sú tým, čo bývali. Fakty hovoria jasne, USA už zdaleka nie je výnimočná svojou slobodou, a tiež v žiadnom prípade nepatrí medzi úplne najslobodnejšie krajiny.
každopádne mne sa stále javí ako najideálnejší, a nebudem svoj názor meniť. ak si myslíš že iné krajiny sú lepšie ok, ale ja takým konšpirácia ako sú tie články neverím
Nie, ako ak toto je muzatka: » thechive.files.wordpress.com/2012/10/sexy-ca... tak som na muzatky