Sa uvedomte, to je každého osobná vec ako sa oblieka! keď sa vám to nepáči, tak jednoducho zatvorte oči... vy sa tak neobliekajte a hotovo, nechápem čo na tom chcete riešiť
Uznavam setky styly obliekania... Nech sa kazdy oblieka jaq chce!!! A netreba sa skatulkovat... Podla mna je ovela vecsia haluz obliekat sa podla seba alebo styly mixovat! Mnoo ale nepaci sa mi to take flitrove vyligotane neonove disco to neznasam... a este moc nemusim scene... je to strasne take ze "heeeej kuknite na mna" bez hlbsej podstaty ci nejakej hudby... cisty afekt a neznasam ked niekt povie ze emo a scene su podobne styly!!! ved to je blbost!!! mozno vyzualne ale inac nie!!! Emo v sebe nesie dost velku myslienkua a je to aj skvvela hudba zatial co scene je len sposob malovania oci a robnenia si vlasov a handry... Ja osobne som mix punk emo harajuku a bavi ma to taq... a nemam nic proti hiphoperom metalistom a vselijaky m inym ludom...
jednoznacne metrosexuali.. vycackani, navonani, slusni, uhladeni.. umeli ludia povedz metrosexualovi pod stanovat na 5 dni do lesa - rozplace sa, ako sa zaspini
hocikedy inokedy by som povedala ze hip hop je pomerne cudna vec, ale prave som dosla k zaveru, ze neni nic vtipnejsie ako chlapcenske emo ucesy kokos ofina cez cely ksicht a ked si to prehadzuje z oci prec humorny pohlad vdaka ti boze za takych typkov
kazdeho vec... nesudim ludi podla obliekania.... ked idem po ulici je mi uplne fukt co alebo kto prejde okolo mna a pokial sa v spolocnosti urciteho typu ludi necitite dobre nie je problem odist takze toto ja neriesim
no ale aj tak,co ma je po kom?táto anketa pre mna na trápnosti dnes vyhráva.som normalny clovek v prvom rade a to ze sa niekomu javim ako "metalista" len preto ze mam trochu dlhsie vlasy tak to je skutocne hlboko pod uroven.budem sa obliekat jako scem a budem si nosit vlasy ake scem.(a budem si pisat "scem" kedy len budem scet
neodsudzujem ich za to,len je to mne nesympaticke - metrosexuali,tesne za nimi hip hoperi...a btw,kde su kur**?? resp.baarbieeee..resp.vyliala som si na ksicht celu tubu make upu...
thaq traaaapny??? urcite ziaden..nhoo kazdy si raad obliekame v com sa ccitime najlepsie a pohodle..aa najiac poccuwam punk ale mam thaqe teplaky co su hiphop...aa mne je o uuuplne jedno... aa nemali by ste uwazowat nad tym ako sa kto oblieka abo ako vyzera ale aky jee...... tot vse
najtrápnejší sú hoperi keď majú nohavice stiahnuté na kolenách a tričko sa im ťahá až po zemi ... a emáci ktorý majú ofinu cez celú hlavu atd. ... všetko je v určitej miere fajn ale ak sa to preženie taak to potom vyzerá dosť na p*cu
jasné , je to každého osobná vec ako sa oblieka, ja len nechápem AKO si niekto môže na seba dať v 30 stupňovej horúčave mikinu s kapucňou na hlave, aaaaa
Roleta je špeciálny inkognito mód, ktorým skryješ obsah obrazovky pred samým sebou, alebo inou osobou v tvojej izbe (napr. mama). Roletu odroluješ tak, že na ňu klikneš.
41 komentov
no ale aj tak,co ma je po kom?táto anketa pre mna na trápnosti dnes vyhráva.som normalny clovek v prvom rade a to ze sa niekomu javim ako "metalista" len preto ze mam trochu dlhsie vlasy tak to je skutocne hlboko pod uroven.budem sa obliekat jako scem a budem si nosit vlasy ake scem.(a budem si pisat "scem" kedy len budem scet