Ktory style je pre vas ten pravy????Hm???Niektory určite majú svoj style,ktorý nechcu opustit...pocuvaju hudbu toho stylu....a to večšinou pubertááááci ale hlavne teenageri........a teraz prichadzaju otazky:Ktory style je pre vas ten pravy??Za ktory by st
už dlho uvažujem, že si vlasy odfarbím úplne na blond(veď každý má blondínky rád) a začnem nosiť ružovú...a ešte si plánujem kúpiť nejakého malého psíka, ako má Paris, hehe
ja mám punk-rockový styl a nevymenila by som ho za nič... myslim ,že vacsina ludí má svoj originálny styl hh ..ale existuje aj veľa ludi ako ja,punkacov,rockerov,emákov,a taktiez mne neoblubení hip-hoperi...
nenávidím, ak má niekto ´´štýl´´ len podľa toho čo je v móde... Ako teraz sa tu všetci hrajú na emákov... je to trápne. Nemám nič proti emo... len tým čo si načešú ofinu a myslia si že sú najviac cool na svete... A vďaka tomu je je teraz asi najviac emákov. Ja sa nevyhlasujem ani za emo ani za punk ani za nič. Aj keď ma tak občas niekto nazve. Ja mám vlastný štýl. počúvam screamo lebo sa i to PÁČI a nie preto lebo chcem byť super
mne ani nejde o štýl. Keď sa mi niečo páči tak si to kúpim. Nezaraďujem sa do žiadnej skupiny. Áno, obliekam sa moderne, ale nepreháňam to. Občas aj kasika má svoj význam.
Nic, zas takto to neberiem som len posluchac. Nepatrim k posahancom, a ani v hudobnej sfere nerobim a teda ani nezarabam. Dakedy ma to bavilo. Ale casom bezny obycajny clovek pride na to, ze takto urvany nemoze byt cely zivot. Samozrejme su urcite pozicie v spolocnosti, kde si to clovek moze dovolit.
Ja som vam dala normalne otazki a jedna myslim,ze je to dievka narazuvzdornaa mi zacne nadavat??Jaaaj tak ako na tom som sa len zasmiala a citala dalej..inak ostatnim dakujem za nazori a blbe pripomienky si nahajte pre seba....xD
Neuznávam štýly... počúvam všetko od hip-hopu až po tvrdý death metal, najradšej nosím dlhé voľné tričká, mám polodlhé vlasy, mám na všetko vlastný názor, pijem alkohol, nefajčím, občas si zahúlim.... dokážeš ma do nejakého štýlu zaradiť?
Roleta je špeciálny inkognito mód, ktorým skryješ obsah obrazovky pred samým sebou, alebo inou osobou v tvojej izbe (napr. mama). Roletu odroluješ tak, že na ňu klikneš.
34 komentov
,,večšinou pubertááááci ale hlavne teenageri"
Nielenže píšeš ako piča, ešte aj pičoviny.
(rOFL) Prebohaaaa (ROFL)
kokos... koniec ja som sa smial, ake nazory išli... o hudbe sa dá kecať vždy vždy
Ale osobne počúvam rap, R&B, techno a house
Emooo aimeee
a kebyze si ho musim vymenit... menil by som jedine za gothic