@transplantovana Ej, a ešte ako rada, zoberieme aj @tikalok - a či pôjdeme samé? Ty tam budeš asi so stánkom Ľudí proti rasizmu, či sa mýlim?
A toto bol jeden z dôvodov, prečo som založila túto anketu Možnože nájdem niekoho, kto ide tam kde ja
Mimochodom, čo ma mrzí, je kryjúci sa termín Colours a VV... ja by som tam išla na Vetry ale asi by som nemala byť príliš náročná... tak hádam na budúci rok
okrem Červeníka samozrejme EKOfest v TT (tam nemôžem chýbať ) Asi pravdepodobne aj Podhájska fest či ako sa to volá a to je asi vše, možno nejaký koncertík sa ešte pritrafí....uvidíme
@zizisko No, keď máš celé prázdniny free, tak určite Pokiaľ už si z pracujúcej mládeže, tak iba sotva
@wewo Pri tebe ma tak napadlo, nebol si v BA v MMC na koncerte Davovej Psychózy? Tak sa nám zazdalo s mojou spoločnosťou, že sme ťa tam zahliadli niekedy na začiatku koncertu, keď boli na pódiu tuším Anonym Kids či Žvé kvety... ale skôr to prvé
@transplantovana - @balbinka tam bude, dúfam, že konečne aj so mnou po sto rokoch! A o sa durdíš, ty si si nás nebodaj všimla???
Nuž, a koncert Adicts je jedna vec, a festival druhá... to nemôžeme iba tak porovnávať... vieme dobre, že festivaly nie sú iba o hudbe... niežeby som niekedy v minulosti na nejakom bola Ale zase som nespadla z jahody (iba z mangrovníka!)
@wewo Ja som si tiež najviac užila Živé kvety Mne sa Davovka páči, ale nejako ju moc nepočúvam... a Piussi bola fakt dobrá, my sme na ŽK boli úplne vpredu, ja spokojná ako malý bobo...
A ach, vy provokatéri My sme tam nič také podobné nezažili, ja nechápem ľudí, čo sú takíto konfliktní na koncertoch Teraz nemyslím akože teba, ale tie zbytočné bitky a tak...
Roleta je špeciálny inkognito mód, ktorým skryješ obsah obrazovky pred samým sebou, alebo inou osobou v tvojej izbe (napr. mama). Roletu odroluješ tak, že na ňu klikneš.
45 komentov
Ako vy? Kam sa chystáte? Respektíve, nájdu sa tu nejaké Birdz partie alebo ľudia zberajúci sa na rovnaké miesta a akcie?
Každopádne, @sarah_whiteflower ma na Punkáčoch bezpodmienečne príde vypýtať do stánku a pôjdem s ňou na pivo, žééé?
A toto bol jeden z dôvodov, prečo som založila túto anketu Možnože nájdem niekoho, kto ide tam kde ja
Mimochodom, čo ma mrzí, je kryjúci sa termín Colours a VV... ja by som tam išla na Vetry ale asi by som nemala byť príliš náročná... tak hádam na budúci rok
@zizisko Radosť detstva... že môcť byť tam, kde ťa čo napadne... Závidím!
@wewo Pri tebe ma tak napadlo, nebol si v BA v MMC na koncerte Davovej Psychózy? Tak sa nám zazdalo s mojou spoločnosťou, že sme ťa tam zahliadli niekedy na začiatku koncertu, keď boli na pódiu tuším Anonym Kids či Žvé kvety... ale skôr to prvé
"Aha, hento vyzerá ako wewo."
No a tak si teda zmeškal tučného ujka pľujúceho z pódia na ľudí... trapas veru trapas To ako sa ti podarilo zmeškať?
@balbinka Poznám minimálne dvoch ľudí, ktorí by ho chceli späť tiež Luci...
a @sarah_whiteflower veď tam som aj ja bola! mňa si nikto nevšimol?? ja som dotknutá teraz!
Nuž, a koncert Adicts je jedna vec, a festival druhá... to nemôžeme iba tak porovnávať... vieme dobre, že festivaly nie sú iba o hudbe... niežeby som niekedy v minulosti na nejakom bola Ale zase som nespadla z jahody (iba z mangrovníka!)
A ach, vy provokatéri My sme tam nič také podobné nezažili, ja nechápem ľudí, čo sú takíto konfliktní na koncertoch Teraz nemyslím akože teba, ale tie zbytočné bitky a tak...