Nazdar, ja som mal doma Xko 360 s RGH2 a kamarát to isté ale mal Flash 3.0. A ja som mal oveľa lepšiu grafiku ako on (konk. GTA 5) a neviem prečo.. sú 360 nejaké novšie ročníky s lepšou grafikou ? alebo to je tým RGH ?
@vachtlik RGH reset glitch hack, je to zásah do hw konzoly, v podstate pridanie ďalšieho chipsetu, vďaka čomu je možné spúšťať pirátske kópie z externého hdd. dnes je to kokotina,lebo originálky sú lacné+môžeš ich predať a za tú stovku čo stojí rgh môžeš otočiť veľmi vela hier a rgh úpravou prídeš o záruku a o online featury, čo je v podstate úplné znehodnotenie konzoly, keďže online tvorí cca 50 percent možností (updaty, patche, multiplayer...).
@weasley7 žiaden xbox nie lepší, resp novšie modely sú menej kazové a používajú sa v nich 65 nm procesory čo sa menej zahrievajú a je menšia šanca chytiť rrod. lepšiu grafiku máš asi preto že máš buď lepší kábel alebo lepšiu/dobre nastavenú tv.
Roleta je špeciálny inkognito mód, ktorým skryješ obsah obrazovky pred samým sebou, alebo inou osobou v tvojej izbe (napr. mama). Roletu odroluješ tak, že na ňu klikneš.
8 komentov