(lebo by som chodila od domu do domu, vždy by mi niečo pekné povedali, alebo mi darovali, rozprávala by som sa s neznámym ľuďmi v jaskyniach, možno zničila nejakú tú zločineckú organizáciu...
lebo v tom seriálovom by som mala problém rozhodnúť sa, ku ktorej zločineckej organizácií sa pridať
Ranný stredovek. Niekde na strednom Považí vlastniac vlastný dvorec, žijúc v zemľanke či polozemnici majú 3 slovanské ženy a starostlivosť o občinu na krku.
Alebo Velesov kňaz na Kyjevskej Rusi okolo roku 960.
@chevro to nie je úplne oficiálne bulbapédiovské, ale mnohí berú to, kde Giratina žije, ako paralelu k peklu (a giratinu berú trocha ako diabla v tom prípade
Roleta je špeciálny inkognito mód, ktorým skryješ obsah obrazovky pred samým sebou, alebo inou osobou v tvojej izbe (napr. mama). Roletu odroluješ tak, že na ňu klikneš.
53 komentov
o__________________________O
xmen a avenger by mohla byt tiez sranda ale tam by som zomrela
Futuramu by som bral pre všetky tie megasuper nové vynálezy
Ale Star Wars má lightsaber
...alebo potom ešte Pán prsteňov a Avatar.
ale teraz mi to pripada ako viacvyznamove slovo lebo aj ja mam pravdu aj ty mas
(lebo by som chodila od domu do domu, vždy by mi niečo pekné povedali, alebo mi darovali, rozprávala by som sa s neznámym ľuďmi v jaskyniach, možno zničila nejakú tú zločineckú organizáciu...
lebo v tom seriálovom by som mala problém rozhodnúť sa, ku ktorej zločineckej organizácií sa pridať
Ranný stredovek. Niekde na strednom Považí vlastniac vlastný dvorec, žijúc v zemľanke či polozemnici majú 3 slovanské ženy a starostlivosť o občinu na krku.
Alebo Velesov kňaz na Kyjevskej Rusi okolo roku 960.
a chcem bývať na Naboo
ale inak avengerov...ale keby tam boli aj tí čo vo filme....a stalkovala by som Lokiho
v dnešnej dobe to ľudia pokladajú za divné