T-mobile má ten rok z môjho pohľadu veľmi zlé, to bolo lepšie to minuloročné Vianoce šalala a bim bam bom
Orange má celkom chytľavú melódiu a páči sa mi nápad aj s tou kreslenou krajinou
Aj ked ich reklamy nemusím, hlavne tie, čo boli, že som kto som a o nekonečnej láske, ale táto sa im vydarila .)
Pokiaľ ide o o2, má podľa mňa úplne nevýrazne reklamy, podľa mňa by mali zmeniť reklamnú agentúru, lebo ja si na ich reklamy vôbec nedokážem spomenúť, sú nevyrázne a nie len vianočné, ale všetky.
@4 prave preto mi tusim o2 zacina byt coraz sympatickejsie ja to nejako nechapem.. ked ludia k pocitu prijemne prezitych vianoc (teda uz dost dlheho obdobia pred vianocami) potrebuju reklamy(!!) mobilnych operatorov (!!)
ja neviem myslim ze T-Mobile ma naj ale tu reklamu musim videt najviac 5 krat inak mi zacne liez na nervy ako napriklad teraz tie vianocne te mi uz lezu na nervy bo to stale hraju dookola a od Orangeu sa mi zadju take nudne a to iste aj O2 takze neni som
Orange stale dava minulorocnu reklamu s tou pesnickou the candles burning low under the mistole alebo tak nejako A ta nova s Marosom Kramarom mi pride trapna... Viac sa mi paci Ahoj Kikus
tmobile má talent na nezmyselné pesničky, ktoré si potom všetci ešte polroka spievajú. takže orange...ale najkrajšie má kofola, a potom klasicky Coca cola
Podla mna nie je nad cim premyslat. Reklamne oddelenie Tmobilu (aj Tcomu) je proste genialne, pretoze ich reklamy su trvacne a keca sa o nich este rok na to ako sa vysielali.
A konkretne najviac sa mi pacia asi tieto:
a este tusim ze reklama Tcomu, kde zenska vyjde von a budova ma okna rozsvietene do tvaru smajlika. A inak vianoce bim bam bom a Ahoj Kikus su proste klasika
Roleta je špeciálny inkognito mód, ktorým skryješ obsah obrazovky pred samým sebou, alebo inou osobou v tvojej izbe (napr. mama). Roletu odroluješ tak, že na ňu klikneš.
21 komentov
Orange má celkom chytľavú melódiu a páči sa mi nápad aj s tou kreslenou krajinou
Aj ked ich reklamy nemusím, hlavne tie, čo boli, že som kto som a o nekonečnej láske, ale táto sa im vydarila .)
Pokiaľ ide o o2, má podľa mňa úplne nevýrazne reklamy, podľa mňa by mali zmeniť reklamnú agentúru, lebo ja si na ich reklamy vôbec nedokážem spomenúť, sú nevyrázne a nie len vianočné, ale všetky.
Len mne sa zdá celkovo, že tie rekly o2 sú nevýrazné, človek si ich nezapamätá,nevryjú sa do pamäte. Ale inak má o2 tiež moje sympatie
A konkretne najviac sa mi pacia asi tieto:
a este tusim ze reklama Tcomu, kde zenska vyjde von a budova ma okna rozsvietene do tvaru smajlika. A inak vianoce bim bam bom a Ahoj Kikus su proste klasika