anglina je samozrejmost. A inak ruština, nemčina a nórčina. Rusky viem tak slabsiu B1 a nemčinu som vedela tak A2 teraz asi aj 1 ... ale to dotiahnem dakedy hlavne ak ich budem musiet používať. A nórčina je sen (ale to až ked dám nemčinu a ruština na B2 aspon)
Nechcem ich študovať, chcem ich vedieť. Všetky. (A okrem ruštiny každý z nich buď viem alebo som sa im dakedy v minulosti aspoň okrajovo venovala. A vlastne aj ruštine, lebo... azbuka)
urcite potrebujem zlepsit anglictinu, lebo to je vyzadovane a celkom sa mi aj paci ale keby si mozem len tak vybrat jazyk bezohladu na to, ci ho vyuzijem, tak japoncina
Ja som mala rôzne obdobia, čo sa týka toho, aký jazyk bol môj sen. Ale momentálne nemám okrem angliny žiaden, tak chcem hlavne po anglicky vedieť čo najlepšie
ucim sa momentalne japoncinu a korejcinu (rozumej, zapasim s abecedami , lebo japonsko a korejcov lubim, tak ich chcem vediet a okrem toho by som sa raz mohla vratit k svedstine a zdokonalit si nemcinu, lebo kedysi som nemcinu vedela velmi dobre, ale uz ju skoro 10 rokov nepouzivam a slovna zasoba je fuc a okrem tychto ma este laka rustina, ale kedze sa uz asi nechcem ucit dalsiu abecedu, tak radsej spanielcinu
Roleta je špeciálny inkognito mód, ktorým skryješ obsah obrazovky pred samým sebou, alebo inou osobou v tvojej izbe (napr. mama). Roletu odroluješ tak, že na ňu klikneš.
25 komentov
Tak
Hebrejčina
Egyptčina
Tieto jazyky sú veľmi zaujímavé,možno raz (áno viem )
Inak možno z tých
“zvyčajných “ Španielčina
Ovládam veľmi dobre 3 jazyky , 4 Základy , slovenčinu nepočítam