spanielcina a francuzstina sa mi pacia ale hlavne ta spanielcina no bohuzial neviem ani slovo no dobre mozno nejake svetozname vyrazy poznam ale nenapada ma nic teraz
španielčinu považuje veľa ľudí za najkrajší jazyk na svete...a podľa mňa je úplne otrasná
A angličtinu britskú nemám rád, lebo sa ju musíme učiť a keď na hodinách povieme nejaké slovo s americkou anglinou (z pesničiek sa nám to už zdá samozrejmé) tak náš tá krava zjebe...a britská anglina má taký historický nádych a nepáči sa mi (ani jej nerozumiem keď kukám BBC
V podstate nemám jazyk ktorý by sa mi vyslovene páčil No keď som počul raz švédčinu tak som si povedal že oooch to sa musím učiť Ale zostalo to len pri tom že som si to povedal
Roleta je špeciálny inkognito mód, ktorým skryješ obsah obrazovky pred samým sebou, alebo inou osobou v tvojej izbe (napr. mama). Roletu odroluješ tak, že na ňu klikneš.
42 komentov
a "ine" teda najviac sa mi paci japoncina, to je uplne najkrajsi jazyk
ale milujem taliančinu
(dobre, zopar slovicok a pravopis maju rozdielne, ale proste)
tak jasne ze zneju inak, ked nimi rozpravaju ludia z inych krajov, ani slovencina neznie na vychode a na zapade rovnako
japončina,ruština,poľština,slovenčina,angličtina....
@ladypetushqa woow, to vieš po čínsky, alebo prekladač?
A angličtinu britskú nemám rád, lebo sa ju musíme učiť a keď na hodinách povieme nejaké slovo s americkou anglinou (z pesničiek sa nám to už zdá samozrejmé) tak náš tá krava zjebe...a britská anglina má taký historický nádych a nepáči sa mi (ani jej nerozumiem keď kukám BBC
V podstate nemám jazyk ktorý by sa mi vyslovene páčil No keď som počul raz švédčinu tak som si povedal že oooch to sa musím učiť Ale zostalo to len pri tom že som si to povedal
你好吗? 很不好。。。你呢?