Hermann Goring sef luftwafe -letectva jeho chaoticke prikazy a nestrategicke myslenie zabilo mnoho nemeckych letcou takze si myslim ze on skor pachal dobro
@mm47 dočítal som sa že gestapo bola hitlerova polícia, so mňo by nemali žiadnu robotu, všetko by som im hneď vykecal, stačilo by mi dať hada na telo a som posraný nafľaku.....filip
SSákov automaticky vylučujem, Heydrich, Himmler, Goring = najväčšie špiny bojujúce o moc medzi sebou a o priazeň Hitlera. Goebbels mi niečo hovorí, ale nepamätám si ho....
keď si odmyslím skutočnosť, že ti v tom zozname chýbajú také "esá", ako A. Eichman, J. Mengele, K. Brandt, S. Rascher, H. Oberheuser, O. Hofmann, S. Dietrich, E. Roehm alebo dokonca samotný führer - čo to je za otázka... podľa čoho chceš hodnotiť alebo hodnotíš mieru napáchaného zla??
...chyba tam napriklad aj Otto Dirlewagner. Osobne si myslim ze ten chlapec pissoff si precital nejaky clanok na internete a chcel zamachrovat ze vie skopcit hodnosti niektorych SSmanov a dat ich do ankety. zbytocnost
@9@mezomus Asi si mylis rudolfa hessa, rudolfom Hößom
@pissoff prečítal si si wikipédiu a myslíš si, že vieš o danej problematike viac ako ostatní .....navyše "miera zla" podľa čoho to súdiš ??po tretie nezahlasujem, lebo nie som objektívna a mám na takéto veci vačšinou iné názory..
@zamidari Dirlewangera tam ani nema zmysel davat lebo kazdy dusevne zdravy clovek musi uznat ze to bol psychopat a navyse pedofil bol za to aj odsudeny
najmensie zlo -najmensie zlo ,to je tazko povedat ,diskutabilna otazka ...poslednych styroch ani nepoznam po mene ...a ti zvysni ...tazko to ja mozem posudit ,aj ked ma historia velmi bavi a idem ju studovat nasledujuce roky ..ako vsak my teraz mozeme posudit ,kto spachal najmensie zlo ?a myslim ,ze su vsetci rovnaki ..vsetci boli nacisti ..vrazdili nevinnych ludi ...takze netreba o tomto polemizovat ..
Roleta je špeciálny inkognito mód, ktorým skryješ obsah obrazovky pred samým sebou, alebo inou osobou v tvojej izbe (napr. mama). Roletu odroluješ tak, že na ňu klikneš.
30 komentov
to muselo byť strašné
filip
@9 @mezomus Asi si mylis rudolfa hessa, rudolfom Hößom
Všetci to boli sadistickí *******
Ešte aj zajko30 to má v tomto súdnosť !!!!!!