@ricko85 v pohodicke xD v dnesnom svete som si uz na to zvykol....no povedz mi akym sposobom by si v obdobi hmmmm dajmetomu baroku presvedcil okolie o tom ze napr metal je hudba?.....ide len o schopnost jedinca vnimat a akceptovat nepoucuj ma o zmierovani sa s nazormi 8)
ach, už by ste mohli pochopiť, že dobrý hudobníci sú v každom žánri od klasiky cez punk, metal až po rap, naozaj nechápem ako môže hocikto, kto ma viac ako 15 rokov povedať že rap/metal/punk/... nie je hudba... to še nedá, niektorí jedinci ma svojim rozmýšlaním ale stále dostanú do kolien.
@hergot porad mi co je hudba ja uz som z tohto sporu kokot ja pocuvam Rap, Downtempo, Rock n Roll, Vaznu hudbu, TripHop, NuJazz, Folk, Progressive Psytrance, Speed Metal, Glitch Hop, FrenchCore, Dub, .............nechce sa mi to tu vsetko menovat......co by som si mal pridat, ked uz budem vyhadzovat Rap
@shit mozno ti to pride divne, ale uvedomely hip hop zmenil podstatne zase moje hodnoty a pohlad na veci, to nehovorim ze ma naucil zit pre pritomny okamzik, otvoril mi oci v mnoho smeroch. Takze tazko povedat ci je hip hop nehodnotny ako si to povedala. Ale myslim ze kazdeho cloveka moze ocarit nieco ine a darmo mu nahovarat nieco ine.
Ked clovek niekomu nieco vnucuje tak sam o tom pochybuje. V com by sa par ludi naslo ...
No tak je toto mozne uz aby ked metlak vidi temu ze hiphop tak ma obrovske nutkanie napisat nejaky drbnuty komentar o tom jak to neni hudba a presadzovat si svoj styl ktory nikeho nezaujima..a pako este ide rozpravat o obmedzenosti tak to uz co je
@meksoner 10 rokov hudobnej a 4 produkcie a? ak niekto povie, že rap nie je hudba tak to preňho nie je hudba... vôbec nechápem čo by na tom zmenilo to čo máš akože vyštudované
-----------------------------------------------------------------
btw. kde je Strapo a Tono s.
povodne som sa nechcel pridavat, ale ked uz tu niekolky krat vidim napisane meno toho debilka Majka Spirita, neostava mi nic ine, iba sa pozvolna chytit dlanou cela...
Na jednej strane su jeho hud. podklady/podmazy kvalitne, ma dobreho producenta - nech uz je to ktokolvek. Avsak tie hovna, co plynu z jeho ust a kazia tie inak fakt kvalitne hudobne podklady - to je nieco neuveritelne, na to treba mat zrejme talent, takto nieco doj*bat.
Strapo, Separ a Miky Mora su u mna najlepsi. A Spirit, Rakby, Suvereno tu hladaju co?? Spirit to je pre mna novy hudobny zaner NARCIZMUS. Od rapu ten ma daleko. Rakby je diskofil. Jedina dobra vec od neho je CAU PATO. Aj to len pre styl podania tej veci, a obsah co v nej dal najavo je zhodny s mojim nazorom o Riťmňaušovi. Rytmus ako solo je ako Moloch povedal Kolotociar. Ego napodobne. A Suvereno by mal byt zaradeny do inej kategorie. Od rapu tiez daleko. A s tym poslednym dissom co pustil von uz ho nemam na neutralnej latke, ale odvtedy ho mam za kokota
na rape sa mi páči akurát .. aj to ak je dobrý .. iba inštrument .. to je podľa mňa väčšie umenie ako Hviezdoslavov kubín prešpikovaný nadávkami na to nemusíš byť talent to vlastne by sme mohli hovoriť aj o tom, že talent je rozprávanie
Ja som naj reper, hlavne v tedy keď ejakulujem. Takže keď s mojimi stikármi točili album, musel stále ejakulovať.
Niekedy aj 4 hodiny.
Proste semena tam bolo pokokot.
Roleta je špeciálny inkognito mód, ktorým skryješ obsah obrazovky pred samým sebou, alebo inou osobou v tvojej izbe (napr. mama). Roletu odroluješ tak, že na ňu klikneš.
100 komentov
hentie možnosti sú urážkou ešte aj pre žáner, ktorý nepreferujem a nevyhľadávam.
nemám rada ani jedného, ale niektoré pesničky majú dobré
napríklad od Delika túto zbožňujem
Kali
Rakby
týchto nepovažujem za raperov
Eden beden cicka hreben, cibula cecek ven.
ach, už by ste mohli pochopiť, že dobrý hudobníci sú v každom žánri od klasiky cez punk, metal až po rap, naozaj nechápem ako môže hocikto, kto ma viac ako 15 rokov povedať že rap/metal/punk/... nie je hudba... to še nedá, niektorí jedinci ma svojim rozmýšlaním ale stále dostanú do kolien.
blahoslavení duchom chudobní
nebud obmedzeny a pouvazuj nad tym ze si mozno blbec
2. supa
3. tesla
4. danosť
5. michadelik
6. lil' idea
7. bene
aby sa @gukol nepototo.
Ked clovek niekomu nieco vnucuje tak sam o tom pochybuje. V com by sa par ludi naslo ...
+ hentie moznosti ze kali rakby suvereno atd.cele zle
-----------------------------------------------------------------
btw. kde je Strapo a Tono s.
Na jednej strane su jeho hud. podklady/podmazy kvalitne, ma dobreho producenta - nech uz je to ktokolvek. Avsak tie hovna, co plynu z jeho ust a kazia tie inak fakt kvalitne hudobne podklady - to je nieco neuveritelne, na to treba mat zrejme talent, takto nieco doj*bat.
posledná možnosť :ble:
a z "novacikov" - ELPE, NIECO INE , KROK SPET
Niekedy aj 4 hodiny.
Proste semena tam bolo pokokot.