znížila platy poslancom aj sebe potom zvýšila minimálnu mzdu, podpory by dostávali len oprávnené sociálne prípady, zbúrala by som čierne stavby a snažila sa znížiť ceny potravín
dala min. mzdu na 500 eur v hrubom (aj to je pomerne málo, keď má človek dostávať 400 eur)
zaviedla nový sociálny systém - prídavky len na 3 deti, žiadne byty zdarma, to platí pre každého, pre bielych aj romov (biely aj tak žiaden byt nedostane)
investovala do štátnych podnikov, ako bolo za komunizmu, teda výroba na slovensku by neboli nemecké, francúzske, japonské automobilky, ale slovenské (prípadne vyroba oblečenia, obuvy atd atd)
zprísnila by som prácu na dobu určitú - skoro každý zamestnávateľ dáva na dobu určitú na nejaké 3 mesiace a potom predlžuje... doba určitá by bola len v určitých prípadoch - napríklad záskok na materskej
ono všetko populistické.treba zlepšiť všetko, ale reálne niet z čoho. ale prvé, čo by som urobil tak by som zaviedol povinné psychotesty učiteľom, lebo tak ako niektorí učitelia sa spravajú nie je normálne možno aj proti socialne slabým by som išiel, ktorí majú majú deti vo nevhodných podmienkach pre ne a žijú ako zvieratá a majú ich min.6 len, aby z nich mali peniaze.je mi jasné, že to by sa stretlo s veľkým odporom,ale na našich spoluobčanov platí len toto. aj vo Veľkej Británií na to prišli a chodia rómovia z tamade s plačom, že zlaté Slovensko .zaviesť internátne školy pre také detí z neľudského prostredia.každé dieťa má právo na dôstojný život a ono štátu určite by sa to vrátilo.
Zaviedol by som priamu demokraciu,úradnícku vládu,zo 150 poslancov by som spravil premiérov a ministrov,bo som zástancom že jeden človek nemôže ovládať štát či rezort,dohodol sa s členskými štátmi Eu o vytvorení Eu federácie(iba pre tích čo chcú-ako ďalší stupeň členstva-ako schengen) a zrušil funkciu prezidenta.(za podpori vlády a obyvateľstva)
1. zrušenie minimálnej mzdy (prípadne celého zakonníka práce)
2. deregulácia zdravotných poisťovní a zrušenie povinnosti platiť zdravotné a sociálne poistenie
3. obnova koruny s tým, že mena bude krytá zlatom a centrálna banka nebude mať žiadnu možnosť ňou manipulovať
4. zrušenie povinnosti preukazovať psychickú spôsobilosť na držanie a nosenie zbraní a streliva a zrušenie povinnosti preukazovať potrebu nosiť zbraň a strelivo
5. decentralizácia moci - každý kraj na slovensku by mal vlastnú vládu (niečo na spôsob kantónov v Švajčiarsku)
Ešte pár prihodím, čo mi práve napadli:
6. postupné znižovanie daní a to hlavne právnickým osobám na čo najnižšiu možnú mieru
7. zrušenie povinnosti registrovať motorové vozidlá (nech si ich poisťovne registrujú samé)
8. vystúpenie z EÚ (ponechal by som iba naše členstvo v európskom ekonomickom priestore)
9. každý daňovník by mal možnosť percentuálne určiť kam pôjde jeho odvedená daň (cesty, mhd, atď.)
10. zrušenie povinnej školskej dochádzky
Ešte pár vecí by sa určite našlo a vedel by som byť aj kreatívnejší a extrémistickejší, ale trvalo by to dosť dlho, takže som len v rýchlosti napísal pár bodov.
1) zrusil by som minimalku, zrusil davky bez prace (nemas pracu a nie si postihnuty? ides na VPP a dostanes socku.. ak nejdes pracovat, tak zdochnes od hladu)
2) znizil danove a odvodove zatazenie aj DPH a tym zvysil kupyschopnost obyvatelstva a teda aj zvysil objem penazi v ekonomike a teda aj prijmy do statnej kasy
3) zdravotnictvo a skolstvo by som predal sukromnym investorom. Podmienka predaja je zasadna modernizacia tychto odveti
4) za nahlasovanie korupcie by som daval odmeny, za preukazanie korupcie 10, 20 a viac rokov pripadne dozivotie podla zavaznosti
5) obmedzil posobnost statu na tvorbu legislativy, (ustavna by sa riesila cez referenda, ktore budu platne pri hlasoch 50% vsetkych volicov) vyberanie a prerozdelovanie penazi, a socialnu ochranu obyvatelsta (davky, policia, ZAKLADNA zdravotlivost, hasici, vojaci pri prirodnych katastrofach).. na vsetko ostatne by tu bol trh, ktory by sa reguloval sam, bez zasahu statu, kedze vidime, ze trh regulovany statom (v dnesnej dobe kazdy jeden na svete) nedokaze fungovat...
1.znizit dochodkovy vek a znizit dochodky policajtom a vojakom- áno aj tieto dve povolania su nebezpecne,ALE je hovorkyna policajneho zboru nebezpecne povolanie? je akakolvek uradnicka praca v policajnom zbore nebezpecne povolanie?
2. zrušiť rodinne pridavky uplne- nehnevajte sa na mna ale 20€ ??..co sa dostava ano pre niekoho je to aj to vela, ale.. vela deti tychto 20€ ani nevidi...takže by som zaviedla dostavanie zakladnycho pomocok od statu, naopak by som radsej zvysila danovy bonus na dieta(aj na VŠ-denna forma), ziadne ze ak je socialny pripad a ma dobru dochadzku tak za to peniaze a podobne, ktorekolvek dieta od druheho stupna zakl.skoly moze dostavat motivacne stipendium ak dosahuje vysledky do 1,3..financne ohodnotene podla rocnika
3.znizit platy poslancom a znizit pocet poslancov minimalne na polovicu ako je teraz
4. znizila by som DPH na slovenske vyrobky, na zivotu potrebne veci (chlieb, mlieko, zelenina, knihy, kultura...), a zvysila na alkohol,cigarety, sladkosti a fast food ...napr tak to funguje aj v Holandsku
5.snazila sa obmedzit korupciu, akykolvek preukazany pripad aj u politikov....minimalne 10rokov vazenia
kym budu tento stat riadit financne skupiny daleko sa nedostaneme....
1.Odklepol by som sebe i ostatným poslancom plat 800 eur...
2. Zrušil by som poslaneckú imunitu
3. Znížil by som DPH zvýšil minimálnu aj priemernú mzdu stanovil stabilne ceny potravín iných produktov. Navrhol riešenia na zamedzenie zvyšovania cien energii plynu a vody.
4. Zvýhodnil by som domáce firmy a podnikateľov lebo keď sa chceme otvoriť globálnemu trhu musíme exportovať naše produkty a nie importovať cudzie...
5. Zaviedol by som odluku cirkvi od štátu zrušil z cirkvou protiústavné zmluvy ktoré s nimi podpísali zločinecké skupiny KDH vtedy na čele z Čarnogurským aby štátny rozpočet sa zameriaval na finacovanie užitočnejších inštitúcii ako je napríklad školstvo a zdravotníctvo...
A ešte 3 dodatkove reformy aby si vedel že občania vrátane mňa majú na súčasných politikov právo nadávať lebo také reformy aké tu navrhujem by sme tu mali už dávno keby chceli..
1. Zaviedol by som radikálne riešenie rómskeho problému ( upozorňujem bábkové nadácie ako multikulti RPĽ aby nemali obavy, pracujúcich rómských daňových poplatníkov by sa toto riešenie nedotklo).
2. Zaviedol by som nezávislé verejnoprávne média ktoré budú občana informovať o dianí doma aj v zahraničí a nie zavádzať dezinformáciami ako súkromné média.
3. Začal by som vyjednávať z Ruskom o spolupráci ekonomickej aj vojenskej spoločne zo vstupom do spoločenstva nezávislých štátov...
A kto si myslí že som Baron Prášil do toho nevrhnite niečo lepšie rád si zavŕtam do vás...
@miki24@8 A čo tak zaviesť aj psychotesty deťom a dorastu lebo učiteľa taký zasran poriadne vynervuje a to musí taký učiteľ mať železné nervy lebo ja byť učiteľom a raz by ma sopliak nasral zadupal by som ho z lavice do zeme... A nariadiť povinnosť rodičovi venovať minimálne hodinu a pol spoločného času z dieťaťom lebo potom z ních vyrastajú nemorální dementi... Mastia v kuse GTA San Andreas a ku každému suú nenormálne drzí... Tebe by sa tiež ako učiteľovy nepačilo keby sa ti sopliak vyhrážal že pozná toho a toho a že poletíš zo školy alebo že si zavolá rodiča a ten ešte bude buzerovať teba lebo má love a tebe nariaďovať ako ho máš učiť keď o tvojom remesle vie hovno...
@weeman@18 Vidíš tot riešenie č. 3. že ma tiež nenapadlo je podstané aby sa aj to ujalo... S tým maš pravdu aby sa znovu zaviedla SK a aby sa kryla zlatom lebo potom narásta Inflácia a mena stráca hodnotu...
@trash neviem no, ale ja mám s tými sopliakmi, ako ich nazývaš výborné skúsenosti. dokonca pred rokom som absolvoval tábor ako vedúci a výraznejšie problémy som nemal teda okrem pár škrabnutí. chyba je väčšinou v učiteľovi tak ako veľkého psa musíš zaujať a ponuknúť množstvo aktivít, aby neškodil a nehľadal si aktivitu sám nežiaducim spôsobom. takto musíš aj u detí, ktorý učiteľ toto pochopí tak má vyhrané a nemá ani žiaden problém. niekedy to nesúvisí ani s výchovou.mám to odpozerané aj čo som bol študentom pred takými 5 rokmi, pokiaľ učiteľ vedel zaujať. potom nemal problém s nikým a nemusel sa nervovať. práve aj s tým by mohol mu pomôcť aj psychológ, ktorý predsa len vie, čo na deti platí, keď si učiteľ nevie poradiť sám, lebo skvelý učiteľ by mal byť i psychológom. chyba je väčšinou u učiteľoch. veci ako zlé detí poživajú učitelia, ktorí nedokážu ich zvládať. učiteľ, ktorý dokáže to zvládať tak pojem zlé dieťa nepozná.
@miki24 Vieš moje dievča robí učiteľku a pochybujem že výchova dieťaťa je chybou učiteľov. Učiteľ ma dieťa učiť nie ho vychovávať... Vychováva ho rodič keď rodič nieje zodpovedný je chyba na strane rodiča a nie učiteľa... Najhoršie je to asi zo zbohatlickými deťmi tie si myslia že môžu všetko... Lenže ich peniaze na mňa neplatia...
@trash neviem aj po tých skúsenostiach, čo mám s dnešnou mládežou tak by som to netvrdil, že za všetko môžu rodičia. ono chyba je uprostred a niekedy učiteľom nič v zlom vadí úplne všetko a môžu sa tie deti správať akokoľvek.
@miki24 To keď ľuďom dochádzajú argumenty tak tvrdia že pravda bude niekde uprostred... Keď k tebe ako k učiteľovi dojde rodič a bude ti radiť ako to decko máš učiť lebo jeho sopliak je fakt dutohlav drzí a rozmazaný a ešte bude na teba nadávať za to že dostal takú známku akú si zaslúžil tak ti to nebude jedno pretože niekto kto sa do toho remesla nerozumie by mal držať hubu a nechať učiteľa učiť tak ako to vie... A pýtal som ssa staršej generácie pamätníci ktorí ešte za to že boli nezbední dostali pravitkom po prstoch že toľko čo na učiteľov za ich prísnu výchovu nadávali im dnes ďakuju že z nich vychovali slušných ľudí... Žiadné psychotesty pre učiteľov to by si 1000 pedagógov pripravil o živobytie tu treba zaviesť metódu cukor a bič Keď dieťa bude vzorne bude odmenené sem tam sladkosťou a podobne keď nebude poslúchať treba mu naložiť na zadok z palicou a nechať ho aspon 15 minut nechať kľačať na denku z vysušenou kukuricou nech sa naučí...
@trash to nie je o argumentoch. nie vždy je vinná len jedna strana.zase aj píšeš blbosti chcem vidieť rodiča, ktorý chodí ku učiteľovi s láskou si vezme deň dovolenky a tak..pre rodiča návšteva školy je stratová a rozmyslí si, či pôjde, alebo nie a keď sa rozhodne prísť tak to nebýva len kvôli tej jednej známke, bo sa mu behať nevyplatí. a ono rodičia sa vyznajú a dokážu posúdiť, či je v dieťati chyba alebo v učiteľovi, lebo za 18 rokov mohli spoznať už kadejakých učiteľov. poviem ti tak za normálnym učiteľom rodič ani nepríde a nemusí dávať ani najlepšie známky. mal som takú triednu vo štvrtom ročníku na základnej mladá šikovná a mala priazeň rodičov, lebo mala vynikajúce výsledky a navyše výborný prístup, čo veľa učiteľov nemá. poviem tak o rok mala učiť prváčikov a za 1 hodinu písalo na papieri, že dosiahnutý plný počet 28 detí, čo rodičia si prišli ku nej zapísať. na ostatných papierov bolo po 2-3 menách.
@miki24 Máš pravdu nie na jednej strane je chyba takže nemôže byť chybou dieťaťa že je rozmaznaný spratek ale tiež aj chybou rodiča že ho tak vychoval... A bohatý rodič si na to nájde čas lebo takým nejde o to aby z ich deti niečo bolo ale aby to decko pretlačili niekam vysoko... A sú taký rodičia moja priateľka sa s takými už stretla a podla toho čo mi hovorila o ich deťoch tak musí mať pevne nervy lebo mne keby toto decko robilo skopal by som ho a na sťažnosti jeho rodiča by som reagoval tiež kopancom medzi oči..... Dobrý rodič nebude kárať učiteľa za to že jeho dieťa má špatný prospech ale svoje dieťa doženie k tomu prospechu bez známosti či nejakých privilégii za ktoré ho vôbec dostal na školu... A tak by som sa ťa chcel spýtať už si mal niekedy takého žiaka ktorí dostal špatnú známku právom že si ju zaslúžil lebo sa učivu nevenoval a sám sa ti vyhrážal že poletíš zo školy lebo jeho ocko je dáky prominent? Moje Dievča takého mala a prekvapuje ma že narozdiel od svojich strachujúcich sa kolegýň za svojich nekompromisnosť k dieťaťu aj k rodičovi nepoletela. čo je pravdu povediac absolútny chuj hovorí si pán doktor a kamarátka čo do neho chodila mi hovorila že pacient mu sám musí určiť svoju diagnozu lebo on to nevie že diplom si prakticky kúpil... Možno podla teba by som mal robiť ja ako učiteľ psychotesty lebo ja by som sa nesral ani s takým rodičom mne by nerobilo takého človeka chytiť poriadne pod šiju a bolo by mi jedno akých máva známych....
@trash zase si napísal len spústu žvástov a pointa nikde. o učiteľoch píšeš ako anjeloch a detí, že sú chyba nemyslím si, že detí sú vadné poviem tak ja v tábore aj boli zbohatlické detí, čo som bol a práveže problémy ani s tými deťmi som nemal žiadne. všetko je o tom, že ktorý učiteľ ako dokáže zvládať detí a ten čo nevie tak bude len bridiť bridiť na rodičov na všetkých len nepozrie sa pravde do očí, že aj u neho môže byť chyba. sú učitelia, ktorí absolútne žiadny problém nemajú a zvladajú všetko s bravúrou.
@miki24 Neopísal som učiteľov ako anjelov ale za nevychovanosť dieťaťa doplácajú aj dobrí učitelia... Skús zameniť tábor za triedu... To že učitelia niektoré situácie nezvládajú preto lebo boli ukrátené o právomoci.. Mi v triede na základke sme ešte dostávali za neposlušnosť pravítkom po prstoch alebo sme boli vyťahaný za štice a sťažujem sa že to bolo neľudské chovanie od učiteľa? nie to by sa nesťažoval ani môj otec ani moja matka a ani moji spolužiaci hoci sme boli trieda grázlov vedeli nás iste fyzické tresty vychovať... Z mojich spolužiakov grázlov teraz každý povie že toto čo dokazujú dnešné deti by si nedovolili ani oni... Dnes ťa učiteľ nemôže vyťahať za šticu alebo ťa udrieť po prstoch aby ťa vychoval a v budúcnosti si už nebude môcť ani na žiaka zvíšiť hlas? Sú to verejní činitelia a zachádza sa s ními ako z bábkami samozrejme že s tými dobrými čo vedia naučiť ale sú obmedzení nedokonalým systémom ktorí im nedovoluje použiť správné metódy...
Roleta je špeciálny inkognito mód, ktorým skryješ obsah obrazovky pred samým sebou, alebo inou osobou v tvojej izbe (napr. mama). Roletu odroluješ tak, že na ňu klikneš.
36 komentov
zaviedla nový sociálny systém - prídavky len na 3 deti, žiadne byty zdarma, to platí pre každého, pre bielych aj romov (biely aj tak žiaden byt nedostane)
investovala do štátnych podnikov, ako bolo za komunizmu, teda výroba na slovensku by neboli nemecké, francúzske, japonské automobilky, ale slovenské (prípadne vyroba oblečenia, obuvy atd atd)
zprísnila by som prácu na dobu určitú - skoro každý zamestnávateľ dáva na dobu určitú na nejaké 3 mesiace a potom predlžuje... doba určitá by bola len v určitých prípadoch - napríklad záskok na materskej
2. Dal by som si ďalšie pivo
3. Dal by som si cigu
4. Dal by som si ešte jedno pivo
5. Zavrel by som Samsung
2.odrbával občanov prostredníctvom médií
3.dohodil zákazky svojim známym a rodine systémom takzvaného
rodinkárstva
4.tváril sa že svedomito pracujem a kydal na ostatné politické strany
5.po čase odišiel z politiky a dal si také odstupné,že pospolitý ľud by z toho šľak trafil
2. stiahol by som vojakov zo zahraničia (aj tak hovno robia a zbytočne to ide do peňazí)
3. nariadil by som zbúrať čierne stavby
4. znížil by som dôchodkový vek na 60 rokov
5. a hlavne by som zriadil aby platili rovnaké zákony pre všetkých (či už pre politikov, cigánov)
2-znížiť plat politikom a lekárom /veď v podstate nič nerobia/
3-prídavky len na 3 deti
4-zakázať dovoz čínskych nekvalitných výrobkov
5-vystúpila z eurovalu, zaviedla opäť SK namiesto €
zvysit dan politikom z 5% na taku aku mame vsetci, koniec eurovalu, zmeny v skolstve a celkovo zlepsenie vzdelania v SR..
najlepsie asi zrusit cele slovensko a pripojit nas k nemecku alebo k niekomu kto vie riadit stat
2. Nedat mzdu a socialne davky tým co odmietaju pracu,
3. lepsia kvalita potravin
4. rozvoj domaceho priemyslu, viac exportu ako importu
5. zlepsit skolstvo a zdravotnictvo.
2. deregulácia zdravotných poisťovní a zrušenie povinnosti platiť zdravotné a sociálne poistenie
3. obnova koruny s tým, že mena bude krytá zlatom a centrálna banka nebude mať žiadnu možnosť ňou manipulovať
4. zrušenie povinnosti preukazovať psychickú spôsobilosť na držanie a nosenie zbraní a streliva a zrušenie povinnosti preukazovať potrebu nosiť zbraň a strelivo
5. decentralizácia moci - každý kraj na slovensku by mal vlastnú vládu (niečo na spôsob kantónov v Švajčiarsku)
Ešte pár prihodím, čo mi práve napadli:
6. postupné znižovanie daní a to hlavne právnickým osobám na čo najnižšiu možnú mieru
7. zrušenie povinnosti registrovať motorové vozidlá (nech si ich poisťovne registrujú samé)
8. vystúpenie z EÚ (ponechal by som iba naše členstvo v európskom ekonomickom priestore)
9. každý daňovník by mal možnosť percentuálne určiť kam pôjde jeho odvedená daň (cesty, mhd, atď.)
10. zrušenie povinnej školskej dochádzky
Ešte pár vecí by sa určite našlo a vedel by som byť aj kreatívnejší a extrémistickejší, ale trvalo by to dosť dlho, takže som len v rýchlosti napísal pár bodov.
2) znizil danove a odvodove zatazenie aj DPH a tym zvysil kupyschopnost obyvatelstva a teda aj zvysil objem penazi v ekonomike a teda aj prijmy do statnej kasy
3) zdravotnictvo a skolstvo by som predal sukromnym investorom. Podmienka predaja je zasadna modernizacia tychto odveti
4) za nahlasovanie korupcie by som daval odmeny, za preukazanie korupcie 10, 20 a viac rokov pripadne dozivotie podla zavaznosti
5) obmedzil posobnost statu na tvorbu legislativy, (ustavna by sa riesila cez referenda, ktore budu platne pri hlasoch 50% vsetkych volicov) vyberanie a prerozdelovanie penazi, a socialnu ochranu obyvatelsta (davky, policia, ZAKLADNA zdravotlivost, hasici, vojaci pri prirodnych katastrofach).. na vsetko ostatne by tu bol trh, ktory by sa reguloval sam, bez zasahu statu, kedze vidime, ze trh regulovany statom (v dnesnej dobe kazdy jeden na svete) nedokaze fungovat...
2. zrušiť rodinne pridavky uplne- nehnevajte sa na mna ale 20€ ??..co sa dostava ano pre niekoho je to aj to vela, ale.. vela deti tychto 20€ ani nevidi...takže by som zaviedla dostavanie zakladnycho pomocok od statu, naopak by som radsej zvysila danovy bonus na dieta(aj na VŠ-denna forma), ziadne ze ak je socialny pripad a ma dobru dochadzku tak za to peniaze a podobne, ktorekolvek dieta od druheho stupna zakl.skoly moze dostavat motivacne stipendium ak dosahuje vysledky do 1,3..financne ohodnotene podla rocnika
3.znizit platy poslancom a znizit pocet poslancov minimalne na polovicu ako je teraz
4. znizila by som DPH na slovenske vyrobky, na zivotu potrebne veci (chlieb, mlieko, zelenina, knihy, kultura...), a zvysila na alkohol,cigarety, sladkosti a fast food ...napr tak to funguje aj v Holandsku
5.snazila sa obmedzit korupciu, akykolvek preukazany pripad aj u politikov....minimalne 10rokov vazenia
kym budu tento stat riadit financne skupiny daleko sa nedostaneme....
2. Zrušil by som poslaneckú imunitu
3. Znížil by som DPH zvýšil minimálnu aj priemernú mzdu stanovil stabilne ceny potravín iných produktov. Navrhol riešenia na zamedzenie zvyšovania cien energii plynu a vody.
4. Zvýhodnil by som domáce firmy a podnikateľov lebo keď sa chceme otvoriť globálnemu trhu musíme exportovať naše produkty a nie importovať cudzie...
5. Zaviedol by som odluku cirkvi od štátu zrušil z cirkvou protiústavné zmluvy ktoré s nimi podpísali zločinecké skupiny KDH vtedy na čele z Čarnogurským aby štátny rozpočet sa zameriaval na finacovanie užitočnejších inštitúcii ako je napríklad školstvo a zdravotníctvo...
A ešte 3 dodatkove reformy aby si vedel že občania vrátane mňa majú na súčasných politikov právo nadávať lebo také reformy aké tu navrhujem by sme tu mali už dávno keby chceli..
1. Zaviedol by som radikálne riešenie rómskeho problému ( upozorňujem bábkové nadácie ako multikulti RPĽ aby nemali obavy, pracujúcich rómských daňových poplatníkov by sa toto riešenie nedotklo).
2. Zaviedol by som nezávislé verejnoprávne média ktoré budú občana informovať o dianí doma aj v zahraničí a nie zavádzať dezinformáciami ako súkromné média.
3. Začal by som vyjednávať z Ruskom o spolupráci ekonomickej aj vojenskej spoločne zo vstupom do spoločenstva nezávislých štátov...
A kto si myslí že som Baron Prášil do toho nevrhnite niečo lepšie rád si zavŕtam do vás...
1. Zrušil kvórum na referendum (koľkí prídu, toľkí odhlasujú)
2. Zaviedol e - referendum a e - voľby
3. Nová ústava (o ktorej by hlasovali ľudia v referende)
4. Centralizovaná ekonomika (nakoľko ľudia o všetkom rozhodujú, musia mať moc vo svojich rukách)
5. Voľný pohyb osôb a tovarov
Nedá mi:
6. Vrátiť zákonník práce do takej podoby, aby boli spokojní ľudia na pracoviskách
2. zaviedla som by som zákon: kto nepracuje dlhšie ako 3 mesiace nedostane ani cent
3. zvýšila minimálnu mzdu
4. znížila dane na výrobky slovenského pôvodu
5. znížila vek odchodu do dôchodku na 60 rokov u žien a 62 rokov u mužov
2. Znížila dane.
3. Zdraví ľudia 3 mesiace bez práce by nedostali ani cent.
4. Protestovala by som za vrátenie slovenskej koruny.
5. Nepožičiavala peniaze štátom.