no kedze tu bola diskusia ze ktorych mate radi tak som sa rozhodla ze zalozim koho nemate radi...ale s malou vynimkou nemusite pisat ich mena...ako chcete nechavam to na vas
nemam rad podaktorych
tuto anketu som uz aj ja chcel zalozit,ale rekuze nebudem provokovat
urcite je to xhtml potom aj holyknight(ale ten tak moc ani nie)
zara sa este celkom daa
teraz ma viac nenapadaa
jedneho chalana ak je to vlastne chalan (stiahnuta foto) mi vypisuje ako ma on dobre pozna..a ze som fest namysleny a to ani neviem kto je..uz ma to ani nebavi citat te teesky toho typu.. a hlavne to ma nasralo ze ma sudi a to ma ani nevidel podla mna (podla neho ma pozna velmi dobre).. a nedavam nick..
@13 najtrapnejši fake na birdz-i
najviac mi lezie na nervy ten vtieravy "rebel" čo tu otravuje asi každú babu...a je mi do smiechu z trapnych názorov čo sem kidá "xhtml"...ale to asi vačšine a niet sa čomu čudovať
moje nazory nie su trapne, opisuju veci tak, ako sa v skutocnosti maju a to proste niektorym ludom vadi.. kto chce, pochopi. kto nechce, nasilu sa brani, atd, atd
ozaj.. dievca, ktore dokaze zabit zviera, hra sa vo fotoalbume na modelku, foti sa s takymi tymi 'sexy' pozami, zmalova ide nieco pisat na mna ludska hlupost..
@35 vacsinu? cize z 300 diskutujich tak 200, 250?to by uz bolo ine kafe.. ja proti nikomu nic nemam, to si len ludia myslia na zaklade.. neviem coh
ale ine je, ked 90% ludi napise napr JEEEEEJ, KOZUCHY SU SUPER.. je jasne, ze potom nesuhlasim s vacsinou.
@36 radšej by si už mal pochopiť že rýpaním do tých s kým nesúhlasíš nezmeníš ich názor na tvoj, každý má právo robiť si a vybrať si čo sa mu páči...bodka
asi xhtml....síce neviem aký je v osobnom živote k ľuďom pri ňom, ale tu sa mi niektoré jeho výroky, ktoré sú silne netolerantné nepáčia.
holyknight...tak tam som sa aj niekedy zasmial
@43 @xhtml je celkom normálny človek, až na to, že pred dvadsiatimi rokmi by vzhľadom na jeho vek už vychovával minimálne prvé dieťa, no v súčastnosti má neustále nutkanie presviedčať deti od 10 do 20 rokov o jeho pravde a správnych názoroch.
Už len kvôli tomuto si o ňom myslím to, čo si myslím.
@tunidlo
A viem, že pred dvadsiatimi rokmi mal asi 4 roky, čiže by asi ťažko vychovával nejaké dieťa, ale myslím, že pri troške chcenia a predvídavosti si domyslíš, ako som to myslel ; )
každý sme niečim vynímočný.... a aj tak trochu nepríjemný...... takže každdý z nás sa nemôže zhodovať s každým...... ja mam vymedzených ktorých mám rád.... a ktorých nemusím, tak im neodpovedám alebo sa s nimi hádam....
Roleta je špeciálny inkognito mód, ktorým skryješ obsah obrazovky pred samým sebou, alebo inou osobou v tvojej izbe (napr. mama). Roletu odroluješ tak, že na ňu klikneš.
52 komentov
so zarou je aspoň prdel
tuto anketu som uz aj ja chcel zalozit,ale rekuze nebudem provokovat
urcite je to xhtml potom aj holyknight(ale ten tak moc ani nie)
zara sa este celkom daa
teraz ma viac nenapadaa
najviac mi lezie na nervy ten vtieravy "rebel" čo tu otravuje asi každú babu...a je mi do smiechu z trapnych názorov čo sem kidá "xhtml"...ale to asi vačšine a niet sa čomu čudovať
sranda že sú tu páriky ludí, ktorí sa pravidelne doťahujú
napríklad lvanka a xhtml alebo holyknight a harlequin
to je poprdeli
ale ine je, ked 90% ludi napise napr JEEEEEJ, KOZUCHY SU SUPER.. je jasne, ze potom nesuhlasim s vacsinou.
kks riesite tu veci, co nemaju nic spolocne s realnym zivotom...ako vam moze diskusia niekde na nete robit taky stres, ze proste MUSITE odpisat???
@27 , ozaj, holy, kto si ty?
holyknight...tak tam som sa aj niekedy zasmial
Hej, hej, nick @xhtml je vlastne odjakživa symbolom reality, pravdy a najmä vysokého iq
@xhtml je celkom normálny človek, až na to, že pred dvadsiatimi rokmi by vzhľadom na jeho vek už vychovával minimálne prvé dieťa, no v súčastnosti má neustále nutkanie presviedčať deti od 10 do 20 rokov o jeho pravde a správnych názoroch.
Už len kvôli tomuto si o ňom myslím to, čo si myslím.
A viem, že pred dvadsiatimi rokmi mal asi 4 roky, čiže by asi ťažko vychovával nejaké dieťa, ale myslím, že pri troške chcenia a predvídavosti si domyslíš, ako som to myslel ; )