podľa toho,kam idem.Niekedy autom,často však vlakom. Jednoducho mám pocit väčšieho bezpečia,ak cestujem niekam dlhšie vlakom,ale zas auto poskytuje viac súkromia a vlastného "tempa".
Autobusom cestujem najmenej ako sa len dá,vyhýbam sa im,lebo šoférom neverím,často som videla šoféra večer v bare piť pivá(keby len pár pív...) a ráno potom šoféroval bus plný deciek čo išli do školy,takže asi tak...
presne, podla toho kam idem.. Mam rada lietadla kvoli rychlosti ale su strasne nepohodlne.. Autobus je dobry pokial nieje preplneny a vodic jazdi rychlo, vlaky mam rada takisto pokial niesu preplnene.. :d Takze auto to vyhrava ...
autobus...ja ho priam milujem(bez irónie) ale zas električka v noci keď stále bliká to svetlo...aj to má niečo do seba taký ten klišé tajomný nádych a auto...hmm no ja takmer nikdy nesedím v aute ako mám preto ho mám rada cestovali ste už niekedy s nohami vyloženým von z okna?
a lietadlo ja rada lietam...milujem ten pocit keď stúpate do oblakov a potom sa rozleje cez to maličké okienko slniečko...
a zbožňujem aj vlak a to ako jemne drnčí
a motorka...no uvidíme ako mi to pôjde
bicykel..ja radšej korčule
a pešo...ja strašne rada chodím peš v noci najradšej...a v jarné a letné rána keď len slnko vychádza a jemné lúče príjemné hrejú...
no ja som nenáročná a spokojná so všetkým
peši alebo autom, poprípade trajekt. nenávidím sa jebať s 200 ludmi v buse alebo električke a púšťať staré babky na moje sedadlo, načo je to dobré? minule ma zjebala polovica električky zato že som jednu nepustil :/
..autobus ..veď v autobude največie flipy ke´d idete s kamošmi alebo kamoškami niekam do mesta ..
...tie výýbuchy smiechu čo sa tam púúšťajuu ..koneec
..až na jeden detajl ...neznáášam ke´d úú busy preplnené..bože! ..tam sa nedáá ani dýýchať ani hýýbať ..mf
vlaky maju super atmosferu a su idealne na dlhsiu cestu, lebo v aute sa clovek nemoze prejst... mam rada aj MHD, ako elektricky ci metro.. autobusy moc v laske nemam, ale clovek si zvykne na cokolvek.. raz som sla lietadlom a bolo to super
Roleta je špeciálny inkognito mód, ktorým skryješ obsah obrazovky pred samým sebou, alebo inou osobou v tvojej izbe (napr. mama). Roletu odroluješ tak, že na ňu klikneš.
25 komentov
Autobusom cestujem najmenej ako sa len dá,vyhýbam sa im,lebo šoférom neverím,často som videla šoféra večer v bare piť pivá(keby len pár pív...) a ráno potom šoféroval bus plný deciek čo išli do školy,takže asi tak...
a lietadlo ja rada lietam...milujem ten pocit keď stúpate do oblakov a potom sa rozleje cez to maličké okienko slniečko...
a zbožňujem aj vlak a to ako jemne drnčí
a motorka...no uvidíme ako mi to pôjde
bicykel..ja radšej korčule
a pešo...ja strašne rada chodím peš v noci najradšej...a v jarné a letné rána keď len slnko vychádza a jemné lúče príjemné hrejú...
no ja som nenáročná a spokojná so všetkým
vlaky), atmosféru vlakov nemôže u mňa nič nahradiť, ale zbožňujem aj autobusy
tak isto vlak nie je bezny pre ludi, ktori nemaju v meste vlakovu stanicu
ale najradsej mam vlaciky
...tie výýbuchy smiechu čo sa tam púúšťajuu ..koneec
..až na jeden detajl ...neznáášam ke´d úú busy preplnené..bože! ..tam sa nedáá ani dýýchať ani hýýbať ..mf
este tak konsky povoz...
Nechcela som kliknúť na autobusy, fuj, blé.
Najradšej asi autom. Ale aj lietadlá mám rada.