ako by som mohla chcieť byť niekym "iným"? vždy sa dá byť len sebou a chceť byť ako niekto, je stále len chcením byť ako "svoja " predstava o niekom ...
ale,túžiac voliť z týchto nezmyslov ,volím lilu, neviem čo to je, ale príjemne to zvukomalebí
no som rada ze vacsina chce byt sama sebou a @tragicgirl znamich lebo je to mnozne cislo a @johnysheek - vsetko je iluzia aj toto! a sory ale viac moznosti tam nebolo, si sa tam nezmestil
@wewo to bol moj emocianalny nahlivy pocit a vypocet- nie som dobra v matematike a toto je jasny dokaz...a neviem preco kazdy berie tuto anketu smrtelne vazne, toto je vysledok iba mojej nocnej nudy
@bloodsuckingvampire no to je najlepsia moznost a je jasne ze ked to niekto mysli vazne tak povie ze sebou! teda by mal a @mrnobody- to nie je o nete, ale o nude
@imosk ???prosíím???čo to má so mnou?????!!ja som túto anketu nezakladala...a ak narážaš na môj dialóg s etelnairom tak prepáč ale to bol čisto náš privátny ťažko ironický dialóg...sa ukľudni
Roleta je špeciálny inkognito mód, ktorým skryješ obsah obrazovky pred samým sebou, alebo inou osobou v tvojej izbe (napr. mama). Roletu odroluješ tak, že na ňu klikneš.
111 komentov
Akože poznám všetkych, ale že by patrili zrovna k najznámejším + nechápem, prečo by som mala chcieť byť jedným z nich
@iluzia veď my sa nehneváme
ale,túžiac voliť z týchto nezmyslov ,volím lilu, neviem čo to je, ale príjemne to zvukomalebí
túžiac voliť z týchto nezmyslov, volím lilu, neviem čo to je, ale príjemne to zvukomalebí!
I am glad to be myself.
ale najradšej som iwuanka
nic proti @tomas ovi, @hajzelodkosti , @bonita ci @lilu @mirkova ale proste nie
este som premyslal nad tym @kosmiklove ale nejak sa mi v poslednom case nepaci jeho avatar a "temna" webka
teda znami ale znamych
a ze nezmestil.. ako.. ale radsej nic
@hajzelodkosti tak to ty ho spomalujes
známy sa skloňuje podľa pekný ..
známi-pekní
známych-pekných
ale inak @tragicgirl ma pravdu
a co sa googla tyka.. ten ti najde vsetko.. ci znamich i znamych.. otazne je ci je vyskyt 100kusov alebo 1000 000 kusov
pre gramatiku pouzivaj slex.sk
to ako nie som znamy birdzak?
heeej...
heeej...
@griet ako sa to robi!!! ako sa to robi!!!
a vies o tom ze som ta hladala v moznostiach? a na tu moznost by som bola dokonca ochotna aj kliknut!