Neviem sa zaradit, musela by som zahlasovat za obe moznosti - prvu a druhu. Neskatulkujem sa, je to hlupe a detinske. Moj hudobny zaber siaha od gothik a symphonic metalu, cez HC, hudbu new age, stredoveku hudbu az po ska, regge, punkrock, rock..no vypocujem si aj cesky folk, alternativu.
Co nepreferujem je techno, pop, hip-hop, house a ine podobne zanre.
@jaynee36 povedala si jednu kravinu a riadnu ved hudba nemusi byt len s gitarou a gitarovky su viacmenej tvrda hudba ako je rock metal..a to sa nie kazdemu lubi
@wampirekiss prepac ale mne sa zda ze vyrok ze gitarovky su viacmenej tvrda hudba totalna kravina a vobec ziadna pravda ale ako myslis...ta kravina co som povedala je moj pocit moze sa ti zdat hlupy ale nepresvedcis ma o opaku a nepovedala som ze hudba bez gitary vobec nie je hudba, vsimni si slovicka malokedy
@jaynee36 jasne jasne je aj country s gitarami a neni to tvrda hudba hej to som myslela tak ze v tvrdsich styloch ti ta gitara tak viacmenej zostane v usiach no neviem ci teraz rozumies a napr.aj v hiphope su obcas gitary a neni to nic rockove ale ked sa povie gitara vacsina si predstavy nieco take..
Roleta je špeciálny inkognito mód, ktorým skryješ obsah obrazovky pred samým sebou, alebo inou osobou v tvojej izbe (napr. mama). Roletu odroluješ tak, že na ňu klikneš.
27 komentov
Co nepreferujem je techno, pop, hip-hop, house a ine podobne zanre.
práve som si pozeral na youtube angelu gossow z arch enemy to je sexica a ten hlas