Zdanlivo mierumilovné fórum, musíte sa aj tu na pohádať? @Lukaso121 Keď si vezmeme ateistický pohľad a pozrieme napríklad umenie tak ktorá žena ho ovplyvnila viac ako panna Mária? Ale ja sa nechcem hádať, ja len tak, ja si vypočujem rád tvoj názor, úprimne. A @Marcello1111 Neber všetko vážne a diskutuj z ľuďmi inak ako tak že im budeš rozprávať o ich biednom tele a posielať ich sypať si popol na hlavu, treba otvoriť uši pre všetky názory inak je viera slepá a hluchá a fanatická. A o5 úprimne, nechcem sa hádať. @sandriously
ty si dospelý?
lebo ak by si bol, správal by si sa ako gentleman, toto čo predvádzaš, je asi jedine čo dokážeš vo svojom biednom živote podobajúcemu sa výkriku do tmy...
nečudujem sa, že túžiš po Alahovom nebi....
@marcello1111 ano som dospely.toto nema s gentlemenstvom nic spolocne.
to ty si zablokovany v rozpravkach ako male decko bez pouzivania kritickeho myslenia alebo skor ovca? a alahove neboí ma lepsie benefity ako len stáť alebo sediet pri jeziskovi s dalsimi milionmi dusi
Roleta je špeciálny inkognito mód, ktorým skryješ obsah obrazovky pred samým sebou, alebo inou osobou v tvojej izbe (napr. mama). Roletu odroluješ tak, že na ňu klikneš.
36 komentov
Ciastocne nasa - Maria Terezia
Moja osobna - mama, babicky a vsetky zeny v rodine
A hlavne, história zmazala dosť veľa významných ženských mien
Annie Jumpová Cannonová
nehovor za autora...
ten mi dal za pravdu....
jedného dňa budeš tieto "povesti a bájky" hltať celým svojím biednym telom, len aby si sa zaľúbil Bohu....
Blahoslavení tí, čo nevideli a uverili.
si hrdina nebojácny....
lenže dokedy....
ty si dospelý?
lebo ak by si bol, správal by si sa ako gentleman, toto čo predvádzaš, je asi jedine čo dokážeš vo svojom biednom živote podobajúcemu sa výkriku do tmy...
nečudujem sa, že túžiš po Alahovom nebi....
a co ja viem? asi matka Tereza, princezna Diana alebo kralovna Alzbeta II.
to ty si zablokovany v rozpravkach ako male decko bez pouzivania kritickeho myslenia alebo skor ovca? a alahove neboí ma lepsie benefity ako len stáť alebo sediet pri jeziskovi s dalsimi milionmi dusi
ako vždy, máš pravdu!