ahojte chcela by som poradit tych co maju kucerave vlasy a pouzivaju na nich nejaky gel alebo nieco take co by ich trocha drzalo po kope a nezatazovalo ich to ...doteraz som stale pouzivala gel v AVONu na kucerave vlasy advance techniques a stale este
Jasne, ze je, ja poznam taky zeleny Sunslik, krem na vlasy, to si das len trosku, votries a jake krasne vlny to spravi Uz som ho dlho nemala, lebo ja nemam az take kucerave, len vlnite, ale ked som ho pouzivala, tak som mala take kuceravejsie, starsne sa mi lubili vtedy...a inak aj normalne tuzidlo pomoze
@ceresienka dakujem potom ho skusim ak mi tento dojde ...tak ja potrebujem nejaky lebo ked si nic nedam tak mi vlasy lietaju vsade okolo hlavy a potrebujem ich niecom zatazit na koncoch tak skusim ...a penove tuzidlo mne velmi nepomaha lebo sa ta dost vytrati a vlasy mam este vacsie
@lachance mne sampon netreba lebo ten si vymyjem z vlasov a zase su také...rozlietane na koncoch a vtedy by som ich najradsej ostrihala o 10 cm...vyzeraju hrozne dost ...ale ked si dam ten gel tak vyzeraju zdravo
Roleta je špeciálny inkognito mód, ktorým skryješ obsah obrazovky pred samým sebou, alebo inou osobou v tvojej izbe (napr. mama). Roletu odroluješ tak, že na ňu klikneš.
12 komentov
Ale ja tom mám od prírody.
Ako tužidlo radím Wella-High Hair. A vyfúkaj si vlasy difúzerom.
Alebo ti ich urobím ja