dodala by som, že síce sa s nimi nedá nič, ale aj tak vyzerajú dobre. s debilskými rovnými, aké mám ja, musím práveže niečo veľmi kreatívne vyrobiť, aby nevyzerali nudne....
Ja som počkala, kým som ich mala po pás a teraz už nie sú až tak kučeravé, ako len veľmi vlnité. Mám aj ofinu, s tým nie je problém, pretože ak si ju mokrú zopnem, tak mi aj vyschne, takže ju mám rovnú. Navyše, mám postupku nie len do špica, ale aj po vrstvách, pretože u kučeravých vlasov tie vrchné sú väčšinou dosť krepovité a suché a tak ich mám ostrihané na krátko, spodnejšie na dlhšie a spodné úplne mám dlhé až pod pás, jednak ti opticky pôsobia dlhšie a jednak zdravšie.
@romulik To je podľa toho, ako sa o tie vlasy staráš.. ja si žehlím vlasy dva roky a nemôžem na to dopustiť!! A paradox je, že nemám skoro vôbec zničené končeky ani nič.. Syoss heat protect forever
@anitchka Ty trdloo, veď kučery sa nečešú!! to potom úplne zničíš skús si ich nechať raz len tak, na ešte mokré daj aj tužidlo, vyfénuj, ale bez toho aby si ich nejako čichrala a uvidíš, aké to budeš mať krásne! Minule som to skúšala na mojej 11 ročnej sestre a mala fakt bohovské vlasy, aj ja to tak občas nosím
@rheia ja vieem tiež to tak občas robím, že keď ich večer umyjem, tak na noc si zapletiem, ale ono mi to pekne drží väčšinou len jeden deň a potom vyzerajú dosť strapato, čo fakt nemám rada
ja mám takmer rovné vlasy a pravidelne to zapletám, aby to aspoň zďaleka pôsobilo ako kučeravé, takže všetky ktoré zúfate náhodou že máte kučeravé vlasy, vážte si to!
Roleta je špeciálny inkognito mód, ktorým skryješ obsah obrazovky pred samým sebou, alebo inou osobou v tvojej izbe (napr. mama). Roletu odroluješ tak, že na ňu klikneš.
22 komentov
Camilla
Fotku si nevšímajte, tam to mám vyžehlené, čo je tiež dobré riešenie, ale nie dlhodobé, lebo do roka by nebolo čo žehlit
Lebo teraz ich mám také... polodlhé a mám to vyslovene ako ovca, tak to radšej vyžehlím.
Ale už sa strašne teším keď mi dorastúú a budú vlnitéé
závidím kučery
.. a kebyže si nežehlím vlasy, tak by vyzerali dosť divne a neupravene, lebo keď rozčešem moje kučery, tak to je otras -.-