Takže Otázkou je čo sa vám viac páči (na žene) Kučeravé alebo rovné vlasy? Veľa žien (napr. ja) si vlasy žehlí .. Mojich vlasov sa žehlička nedotkla už 2 týždne .. a neviem sa rozhodnuť či naďalej žehliť alebo nechať vlasy "žiť" Žehlenie vlasov je m
ja som vzdy chcela mat rovne vlasy, zehlila som ich
momentalne som na tom tak, ze sa mi to nechce robit, lebo su velmi huste, takze v poslednej dobe som sa nejak naucila zit so svojimi kucerami a som aj celkom spokojna
@tommyhot No mne hovoria že kučeravé mi idu k tvári viac než rovné a vraj je to sexy a pod. Ale ja sa cítim lepšie s rovnými .. Aj keď už aj mne sa to páči viac kučeravé Potom niekedy tu pridám kučeravu fotku ..
ja som chcela mať tiež vždy rovné vlasy a preto som ich žehlila. ale zničila som si ich tak som sa na žehlenie vyprdla a starala som sa o ne a mala som ich parádne.
teraz asi 2 mesiace dozadu som sa k občasnému žehleniu vrátila a zase ich mám napiču.
takže kašlem žehlenie a budem ich mať všakovaké. kdesi rovný vlas, kdesi nerovný
ja si vlasy zehlim pravidelne ked nie mam vzdy cop... ale preto , ze ja nemam normlne kucery ja mam vlasy take klasicke kuceravo rovne takze strasne napicu...... zalezi od toho ci ma baba pekne kucery alebo take "nijake" kucery podla mna...
a mne zehlicka vobec neznicila vlasy... neviem ci to je tym ze dost investujem do tych kadernickych pripravkov alebo co ...a el vlasy mam lepsie ako pred tym ked som si ich nezehlila...rozhodne...
a myslim, ze vacsina chlapov taketo sprostosti neriesi... ci su rovne ci kucerave cico
@tanecnica002 akoze kazdy mi vravi ze sa mam tesit, ze mam huste, ale ono to niekedy dost lezie na nervy, dost casto kvoli tomu nenosim rozpustene vlasy, lebo mi to jednoducho zavadzia
@nixxina No moje vlasy vyzeraju zdravšie keď su vyžehlené pretože sa začnu leskunuť .. A kučery su prirodzene suché A nepýtam sa koli tomu čo sa páči mužom .. Nezačnem si žehliť vlasy lebo jeden mi to prikáže Len chcem aby mi "Birdzáci" pomohli rozhodnuť sa .. Nemožem sa na to pýtať mamky, babky alebo kamarátok lebo im ide len o to, aby som si neničila vlasy
@anitchka Spolužiačka má husté a strašne jej závidím .. Ale vraj sa jej ťažko rozčesávaju lebo ich má ešte k tomu dlhé .. A tiež často nosí vlasky v copíku
Ach, kedysi som žehlila furt Ale už asi rok či dva sa mi absolútne nechce a nechávam si ich kučeravé, aj tak sú už dosť zničené tak už len regenerujem Občas sem-tam keď niekde idem tak vyžehlím, ale ani to nie už doposledy
@nixxina No veľa prípravkov som si kydala na hlavu .. A myslím si, že nič z toho nepomáhalo .. Všetko mi buď začalo na vlasoch po žehlení strašne zapáchať (cítila som to len ja) Alebo sa nedali uplne vyžehliť, alebo nemali absolutne žiadny učinok. Moja kamarátka si žehlí vlasy 2x denne, každé 3 týždne si farbí vlasy a každý deň si ich umýva a má vlasy 50x zdravšie než ja a to používa iba kondicionér a žiadny iný prípravok
@tanecnica002 a nie take chujoviny ze gliss kur a garnier a taketo pseudoveci?
tak zalezi to od kvality vlasov niektore znesu vela tiez poznam ludi co sa farbia odfarbuju nafarbuju a maju vlasy hebke a super ja som mala take do 12tich potom s mai nejakym zazrakom uplne dosrali doteraz nvm preco
btw. arganovy olej je vraj strasne super, ja som si ho objednala z netu uz ide ku mne zevraj su leske vlasy potom
@nixxina nie, nie Boli to prípravky odporučené mojou kaderníčkou a ona hovorila že každému to pomohlo .. Asi sa moje vlasy ťažko prisposobuju .. Ale ako som zistila na moje vlasy učinkuju len prípravky z kokosového mlieka taka exotika A teraz asi skusim nejaký kokosový kondicionér a asi si k tomu dokupim aj šampon .. nebudem tam míňať peniaze na komerčné prípravky ktoré su ho*no platné
Veľmi sa mi páčia vlnité vlasy a vždy som ich chcela mať. Lenže tie moje sú rozhodnuté protestovať za každých okolností. Môžem ich natáčať, kulmovať.. nič nedrží a po chvíli sú aj tak vždy rovné.
kučeravé!!! jedna známa, nosí vlasy furt v cope...a doonca aj na kkoniec copa si dá gumičku...a raz si ich rozpustila!!!!! husté, po zadok, vlnité v prameňoch, čierne... však ona ako španielska kurva vyzerala!!! proste krásne!
a ja mám také... neposedné kadejako sa pokrútia...a kedysi som cih žehllila ale teraz fakt výnimočne, max. 2x do roka..ani to nie aspoň mám objem .P
počas školy som si ich žehlila furt, ale teraz jak je leto si dám na noc vlasy do drdola a žijem si svojimi jemnými vlnkami a je mi fajn, hádam sa mi nejak tie vlasy zregenerujú do začiatku školy
@milci Toto presne .. ja som sa dala minulý rok ostríhať tak že som mala vlasy po ramená teraz narástli po prsia ale keby mi mala kaderníčka odstrihnuť všetko to svinstvo zničené asi by to bolo zase po plecia .. A ja si chcem nechať dlhé vlasy .. Automaticky potom kučery vyzeraju lepšie pretože su ťažšie takže sa tak nekrepatia .. teda aspoň u mňa
mám ich kučeravé, a nežehlím si ich, je to zbytočnosť lebo nevydržia ani hodinu ostať rovné. a som spokojná asi ( i keď občas si prajem dať sa dohola, ale to sa nestane.)
@stahli to vieš, ak by som mala toľko vlasov, že by som na ne spotrebovala štyri balenia farby pri každom farbení, asi by som tiež na to nadávala, ale tým, že mám 5 a pol rovného vlasu a vidím, ako mi všetky vlny a brče pridávajú aspoň nejaký objem, tak by som to fakt chcela prirodzene
ja mám niekedy vlnité a niekedy až kučeravé.. žehlievala som ale už sa mi nechce a strašne sa mi z toho zničili vlasy tak som sa na to vykašlala a už žehlím len ofinu..
Ja som si už tým obdobím,kedy som bola naozaj závislá na žehličke našťastie prešla .. zničilo mi to hrozne vlasy, musela som ich o dobrých 20cm skrátiť... pekne zhustli a narástli, začala som sa o ne starať, používam hennu a všakovaké nechcemické veci .. vlasy rastú a rastú, sú oveľa hustejšie a mám ich už po pás trvalo to síce dobré tri roky ale stálo to za to...čaká ma posledných asi 7cm "starých" vlasov čo treba odstrihnúť a finito Fakt to žehlenie za to nestojí...
Mám ich ani rovné ani vlnité,ale pomáham si vrkočom, ktorý mi urobí pekné prirodzené vlny to sa mi pááááči a prežehlím si len tie kratšie vpredu a pohoda
Moje vlasy si robia čo chcú, keď majú byť vlnité, tak sa narovnajú... síce nie, narovná sa iba jedna strana a druhá ostane vlnitá! Ale už si ich nežehlím, lebo strašne to tie vlasy ničí
@hopelight No keby som mala tak že vlasy po pás tak by som si ch dala skrátiť lebo to by s nikto ani nevšimol .. Ale teraz ich mám krátke a aj milimeter by bol viditeľný .. No ja s tým žehlením asi končím .. Začali mi vypadávať vlasy takže teraz možem investovať nejaké tie eurá do vlasov .. A keď už si robíš ten copík tak odporučam fishtail urobiť z vlhkých vlasov a spinkať Zvykenm to robievať sestre a vyzerá to omnoho zaujímavejšie než z obyčajného trojcopu
Ja mám niečo medzi vlnitými a kučeravými a postupne sa mi potom samé menia na vlnité. Som úplne spokojná, za rovné by som určite nemenila.
Čo sa týka žehlenia, tak nežehlím, skúšala som len raz. A myslím, že kučeravé vlasy sú samé o sebe náchylnejšie na ničenie a štiepenie, netreba im ešte pridávať tým žehlením.
@tanecnica002 no lebo ta vyziva od korienka nema dlhu cestu, pokial dojde tak dotial su aj zdrave a ostatok len "preziva" mam ich suche na konci a ztensene,ale myslim,ze keby som ich ostrihala a nechala zasa narast tak zasa budu suche a nebudu zdrave a ktovie ako by som vyzerala keby som mala kratke potom by som bola este mozno viac nervozna z toho ako vyzeram a ake su.a takisto chlapi chcu mat dlhovlase zeny
@tanecnica002 Tak prajem hlavne pevné nervy! ono začiatky sú ťažké, to všetci vieme,ale fakt to stojí za to, zatnúť sa kus a prežehliť povedzme len tie predné
Stačí ti kozmetika bezsilikónov podľa mňa..Balea,Alverde a dokonca už aj tie klasické značky ako GlissKur majú niektoré veci bez silikónov
A odporúčam na konce vyskúšať nejaký olej, sama musíš prísť na to,ktorý ti vyhovuje kokosový,marhuľový,jojobový... A ešte by som odporúčala investovať do kefy, napr. Tangle Teezer skvelá vec
Možno by si nikto nevšimol,že som sa dala podstrihnúť,ale ja hej
Nooo na to nemám nervy sama si to veľmi zapliesť neviem,ale skúsim si nejak vykĺbiť ruky ..
@hopelight Ďakujem Je mi smutno keď sa pozriem ako mi vlasy za tie roky zredli .. :/ Asi sa budem musieť s niekym poradiť že je najlepšie Vraj najlepší je na to olivový olej ale neviem .. Zo zufalosti asi skusim všetko Vyskušaj, stojí to za to
@tanecnica002 olivový je dosť "ťažký" .. neviem aké máš vlasy či jemné alebo tak,ale lepšia alternatíva sú tie iné oleje ako olivový..ale skúsiť ho môžeš, len sa nezľakni,ak budeš mať mastné vlasy
ja mám vlnité vlasy ..keď ich umyjem,sú pekné,ale na druhý deň už dosť o ničom,tak som si zvykla tiež žehliť...rada by som prestala,lebo už sú dosť zničené,ale bohužial...iné východiske zrejme nemám keď chcem vyzerať relatívne ako človek
ja mám také všakovaké.. kdesi rovné, kdesi kučeravé (ale viac také celkom dosť zvlnené, nie sú to úplne kučery) .. a chcela som si žehliť, občas, keď ideme na nejakú oslavu a tak si ich vyžehlím ale tak sa iba ničia.. a pre vlastné dobro si ich nežehlím.. a beztak mi každý hovorí, ako mi veľmi závidí vlasy, že sú také husté a pevné a pekné.. takže kašlem na žehlenie..
rovné sú jednoznačne lepšie, lebo kučeravé sa oveľa ľahšie zničia, väčšinou sú veľmi nepoddajné a ešte aj laky si treba dávať aby neodstávali jak kkt takže určite prirodzené rovné
ja mám také afro na hlave vždy, keď nepoužijem žehličku umyjem si vlasy, idem spať ešte s vlhkými a ráno si ich musím prežehliť aby som si ich mohla aspoň prehrabnúť prstami (česať si ich nemôžem, lebo ich mám potom ako pudel) ... čiže si ich žehlím každý deň, niekedy aj viackrát . niekedy som po žehlení mala strašne zničené vlasy a musela som dať cca 10cm dole ale teraz som sa o vlasy začala viac starať a už niesu ani po toľkom žehlení zničené navyše teraz keď som doma si ich dám na noc/deň do drdola a kašlem na to pravdaže
ja mám rovné vlasy a páčia sa mi, ale niekomu zas pristanú kučeravé... a s rovnými už nevyzerá tak dobre, napr. moja spolužiačka ich má vlnité od prírody a na nej vyzerajú dobre ... a čo sa týka teba, mala by si si dať pauzu od žehličky minim. 2 mesiace... ak ju používaš príliš často, poškodzuješ si tým vlasy, lebo žehlička má vys. teplotu, ktorá vlasom neprospieva. Viem, že nebude ľahké prestať len tak, keď píšeš, že si na tom závislá, ale skús robiť aj niečo iné, venuj sa svojim hobby, kamarátom, alebo vyskúšaj niečo nové... a možno budeš mať ďalšiu závislosť alebo sa venuj skrášľovaniu inej časti tvojho tela, napr. manikúra alebo také dačo Držím palec!
ja si vlasy žehlím už asi šesť-sedem rokov,takmer denne...a síce zničené/suché ich nemám vôbec,ale zato mi vypadávajú riadne... :/ no žehlím si ich aj tak,jednoducho sa tak cítim lepšie
Roleta je špeciálny inkognito mód, ktorým skryješ obsah obrazovky pred samým sebou, alebo inou osobou v tvojej izbe (napr. mama). Roletu odroluješ tak, že na ňu klikneš.
71 komentov
momentalne som na tom tak, ze sa mi to nechce robit, lebo su velmi huste, takze v poslednej dobe som sa nejak naucila zit so svojimi kucerami a som aj celkom spokojna
teraz asi 2 mesiace dozadu som sa k občasnému žehleniu vrátila a zase ich mám napiču.
takže kašlem žehlenie a budem ich mať všakovaké. kdesi rovný vlas, kdesi nerovný
a mne zehlicka vobec neznicila vlasy... neviem ci to je tym ze dost investujem do tych kadernickych pripravkov alebo co ...a el vlasy mam lepsie ako pred tym ked som si ich nezehlila...rozhodne...
a myslim, ze vacsina chlapov taketo sprostosti neriesi... ci su rovne ci kucerave cico
sice stale lepsie ako mat riedke.. to je pravda
a ked sa ti zehelim naozaj nicia tak by som to neriskovala, btw, co pouzivas predtym ako si to zehlis?...
asi zase začnem s tým olejom
tak zalezi to od kvality vlasov niektore znesu vela tiez poznam ludi co sa farbia odfarbuju nafarbuju a maju vlasy hebke a super ja som mala take do 12tich potom s mai nejakym zazrakom uplne dosrali doteraz nvm preco
btw. arganovy olej je vraj strasne super, ja som si ho objednala z netu uz ide ku mne zevraj su leske vlasy potom
momentalne zehlim len ofinu
no a žehlím ale už chcem prestať .
a ja mám také... neposedné kadejako sa pokrútia...a kedysi som cih žehllila ale teraz fakt výnimočne, max. 2x do roka..ani to nie aspoň mám objem .P
Mám ich ani rovné ani vlnité,ale pomáham si vrkočom, ktorý mi urobí pekné prirodzené vlny to sa mi pááááči a prežehlím si len tie kratšie vpredu a pohoda
Čo sa týka žehlenia, tak nežehlím, skúšala som len raz. A myslím, že kučeravé vlasy sú samé o sebe náchylnejšie na ničenie a štiepenie, netreba im ešte pridávať tým žehlením.
Stačí ti kozmetika bezsilikónov podľa mňa..Balea,Alverde a dokonca už aj tie klasické značky ako GlissKur majú niektoré veci bez silikónov
A odporúčam na konce vyskúšať nejaký olej, sama musíš prísť na to,ktorý ti vyhovuje kokosový,marhuľový,jojobový... A ešte by som odporúčala investovať do kefy, napr. Tangle Teezer skvelá vec
Možno by si nikto nevšimol,že som sa dala podstrihnúť,ale ja hej
Nooo na to nemám nervy sama si to veľmi zapliesť neviem,ale skúsim si nejak vykĺbiť ruky ..
ale minule somsi natocila riadne brčooo a povedali mi ze sami to hodi no vyzeram vtom starsie
a rovné sa mi páčia aj na dievčatách, kučeravé na chlapcoch