taká tá bez tej páčky, čo má taký špicatý tvar neviem ako sa to presne volá ale teraz idch je na trhu veľa a dokonca sa dajú kúpiť s rôznymi nástavcami (podľa hrúbky a tak)
@nataly005 ja som skúšala aj vlny so žehličkou ale vzhladom k tomu že som si vlasy nikdy ani nezehlila skončilo to opalenými prstami Trojkulma? co počujem prvy raz
@lojla
Tak ono je tych sposob milion (kuk youtube) ale mne sa najviac overil sposob ze si pramienol namotam na 2 prsty zvleciem z nich take ako keby klbko dam ho pod zehlicku potom to podrzim v ruke zalakujem s krasne vlny to robi hodila by som ti aj video keby som na pc
@biancadetolle tak keď nemáš skúsenosti prečo píšeš? Ja mám prirodzene rovné vlasy takže žehličku nepotrebujem, fén používam lebo mám dlhé vlasy a kulma je na vlnky najlepšia
ja som raz kúpila z tesca lebo kamoška tam robila a dala mi zľavu na to,ale bola to tesco značka čiže nič moc.
časom som doma našla takú starú,ťažkú,ktorá sa nahrieva asi 20 minút,ale také vlny spraví..!!
z tých nových ti neviem bohužiaľ neviem poradiť :/
ó drahá @floremcorde ,
nevedela som, že nesmiem napísať svoju skúsenosť, či skôr neskúsenosť s niečim takým dôležitým ako je kulma na vlasy
snažne prosím o odpustenie :ehm:
kulma je to co by som ocenila, keby mi niekto dovolil pouzivat svoju kedykolvek by som chcela svoju by som asi nemohla mat, lebo by som si este viac znicila vlasy a keby som ju nepouzivala pravidelne, nevyuzila by sa...
umna je kazda kulma rovnaka mam take vlasy ze ked ich skrutim s prstami tak mi aj tak mierne stoja...cize vydrzia pekne kym s nimi 5min netrasiem smiley::
odporúčam kúlmu ktorá nie je moc tenká, s takou mi nejdú robiť pekné vlny aj keď mám riedke vlasy ...kúp si kulmu, ktorá sa rýchlo nahreje a ked už to máš kupiť tak si radšej kúp nejaku lepšiu ako nejaku za 5€ ako ja, lebo sa rychlo dosere
ja som si kupila kulmu od oravy, odporucam, natocene vlasy mam za 10 min, je lahko ovladatelna. a tie vlny su fakt pekne. niekedy treba zainvestovat aby to malo taky ucinok aky chceme
Roleta je špeciálny inkognito mód, ktorým skryješ obsah obrazovky pred samým sebou, alebo inou osobou v tvojej izbe (napr. mama). Roletu odroluješ tak, že na ňu klikneš.
27 komentov
Tak ono je tych sposob milion (kuk youtube) ale mne sa najviac overil sposob ze si pramienol namotam na 2 prsty zvleciem z nich take ako keby klbko dam ho pod zehlicku potom to podrzim v ruke zalakujem s krasne vlny to robi hodila by som ti aj video keby som na pc
časom som doma našla takú starú,ťažkú,ktorá sa nahrieva asi 20 minút,ale také vlny spraví..!!
z tých nových ti neviem bohužiaľ neviem poradiť :/
ó drahá @floremcorde ,
nevedela som, že nesmiem napísať svoju skúsenosť, či skôr neskúsenosť s niečim takým dôležitým ako je kulma na vlasy
snažne prosím o odpustenie :ehm: