Da sa este zohnat ten model Tatry 603 za 1.99€? reklamu na to este davaju ale pobehal som vsetky stanky vo Vrutkach aj v Martine a nemaju nikde tak naco potom robia tomu reklamu
dnes som bol nahodou v stanku a zistil som ze tam maju dalsi model auta ,, lada1500,, a v casaku pisali ze az o dva tyzdne tak kedy to vlastne chodi do stankov
no asi to nie je dvojtyzdenik lebo som to kupoval minuly tyzden prvy model a vcera druhy a teoreticky mal bit az v pondelok, neviem ci sa to da objednat na adresu domov tiez som o tom nepocul
no ja ju mám doma ale už asi pekný mesiac... model možem odporučit detaily sú na dobrej úrovni ani toho plastu tam nedali vela a za 2 eurá je to fakt dobré... neviem ti však povedat či to ešte zoženieš...
Roleta je špeciálny inkognito mód, ktorým skryješ obsah obrazovky pred samým sebou, alebo inou osobou v tvojej izbe (napr. mama). Roletu odroluješ tak, že na ňu klikneš.
11 komentov
no ja ju mám doma ale už asi pekný mesiac... model možem odporučit detaily sú na dobrej úrovni ani toho plastu tam nedali vela a za 2 eurá je to fakt dobré... neviem ti však povedat či to ešte zoženieš...
presne aj mne to prekáža lebo do tých stánkov to buď nechodí alebo mám skúsenosť že sú modely poškodené