Ahoj, chcel by som sa vás spýtať aký mate názor na Hondu Civic generácia 5 resp. 6. Čítal som zopár blogov a dočítal som sa, že hondy majú najspolahlivejšie motory, a v pomere cena ku výkonu a dizajnu je vo veľmi dobrej kategórii. Ešte by som sa chcel sp
mali sme hondu civic r.v. 1998 jazdilo sa s nou uzasne perfektne sedela na ceste doknca som s nou nemala problem ani zaparkovat v podzemnych garazach (s inym autom sa mi to este tak bezproblemovo nepodarilo) ale vsetko spojene s motorom zacalo velmi rychlo odchadzat
ako bolo spomenute vyssie neoplati sa velmi kupovat take stare auta a dobre su jednotkove octavie, tu mame teraz, jazdi sa s nou kazdy den a poslucha ako hodinky (je to diesel)
Ja mam mazdu 323f BA rocnik 96 a som nadmieru spokojny jazdi perfektne ziadne poruchy len bezna vymena brzdy olej atd zalezi ako sa staras redtym som mal 626 mazdu 25 rocnu vsetko fungovalo u japoncov je to tak staci im dat co potrebuju hlavne nacas menit olej a filtre hlavne neuvarit motor skor ti zhnije kasna ako sa pokazi motor
Roleta je špeciálny inkognito mód, ktorým skryješ obsah obrazovky pred samým sebou, alebo inou osobou v tvojej izbe (napr. mama). Roletu odroluješ tak, že na ňu klikneš.
7 komentov
no a mám dosť, štyroch kamošov som pochoval
ako bolo spomenute vyssie neoplati sa velmi kupovat take stare auta a dobre su jednotkove octavie, tu mame teraz, jazdi sa s nou kazdy den a poslucha ako hodinky (je to diesel)