V stredu som sa chystala zloognut a skocit na kupko. Lenze vcera som dostala kramy.. ale moc by som chcela ist a tompony som este nepouzila .. ale tak vsetko je raz prvyraz.. no len nevem .. co myslite bude to v poho?
no ked maš kramy silne tak každý že nedávaj si to kamoška zas hovorí že ked máš slabé tak to vysušuje sliznicu tak vyber si takže podla mna je na tebe kedy si to daš. ja si ich dám proste ked to potrebujem, čiže kupalisko
V pohode, len si najskôr dávaj také malé, najmä ak si ešte panna. Hoci.. sesternica do seba raz na skúšku narvala ten maxi.. a ešte k tomu nasucho smiley: A neurob takú chybu ako jedna holka, že šnúrkou dovnútra
jasne ze su v pohode... ono zaciatky su vzdy tazke ale tak ja si bez nich uz neviem vôbec predstavit svoju existenciu... zacni s malymi a odporucam TAMPAXY...s aplikatorom idu ooovela lahsie
Ako povedala Milli (No.20), vyskúšaj tampóny s aplikátorom, napr. Tampax. Pri prvom pokuse to jednoznačne skúšaj s veľkosťou mini. Možno sa budeš cítiť najprv blbo, ale to prejde. Ak je totiž tampón zavedený správne, vôbec ho necítiť.
Čo sa týka menenia, odporúča sa každú hodinu. Ono sa zdá, že je to dosť často, ale zabrániš tým rôznym nepríjemnostiam, ako "pretečenie" alebo rôznym infekciám. Tampón totiž nasáva vodu aj zo spodu, takže jeho absorpčná schopnosť je čiastočne "zneužitá" tou bazénovou vodou.
Roleta je špeciálny inkognito mód, ktorým skryješ obsah obrazovky pred samým sebou, alebo inou osobou v tvojej izbe (napr. mama). Roletu odroluješ tak, že na ňu klikneš.
20 komentov
a k téme..bude to v pohode A hej často meň...
len teda-ozaj prvy den,dva by som si to nedavala...moj nazor len
a neboj sa koľko bolo takých prípadov šak čo si
no nezdá sa mi...
to do akej spodiny chodíš potom??
Čo sa týka menenia, odporúča sa každú hodinu. Ono sa zdá, že je to dosť často, ale zabrániš tým rôznym nepríjemnostiam, ako "pretečenie" alebo rôznym infekciám. Tampón totiž nasáva vodu aj zo spodu, takže jeho absorpčná schopnosť je čiastočne "zneužitá" tou bazénovou vodou.
Veľa šťastia