akože to by som svojej priateľke ani nedovolil užívať. Blbé chemikálie čo aj tak nemajú absolútne žiaden účinok a ak náhodou áno tak vedľajší efekt je viac ako neželateľný. Človek by si mal vážiť svoje telo také aké je a nie sa ho snažiť prispôsobovať dobe a požiadavkám spoločnosti. Vážiť si treba prirodzenosť nech je aká je
@adsy Nesúhlasím tak celkom, pretože existujú aj, dajme tomu, prirodzenejšie spôsoby, ako sa dá o seba po tejto stránke starať, nemusí to byť práve dopovanie sa pilulami alebo nebodaj drastické diéty .
@18 Jasne, že neškatuľkujú, iba sa snažia si to nejako vysvetliť . Pretože to tu, pokiaľ som teda niečo neprehliadla, nebolo nijako vysvetlené. Človek si pod tým môže predstaviť hocičo, ale asi to vyvoláva prvotný efekt reklamnosti, tak to bolo postavené.
@adsy Ee, lebo si pozri @13 - ona nehovorí o pilulkách, nie, nie . (Síce podľa zadania by som takisto nepovedala, že pôjde o to, že nás ochvíľu pozve bežkovať .)
@flussica tak ďaleko som nečítal, iba som reagoval na tvoju reakciu na mňa a ak si všimneš tak som reagoval oveľa skôr ako ona pridala to o pilulkách, myslím moju prvú reakciu A aj keď ide o prácu tak z názvu mi vyplávajú jedine chemické blbosti
Roleta je špeciálny inkognito mód, ktorým skryješ obsah obrazovky pred samým sebou, alebo inou osobou v tvojej izbe (napr. mama). Roletu odroluješ tak, že na ňu klikneš.
38 komentov
Moja rit je super aj bez toho
Píšem jednu prácu, tak sa normálne pýtam, ale očividne ľudia hneď škatuľkujú ((
Môj zadok je jediné s čím som naozaj spokojná ale ak nájdete niečo také na brucho ....
@18 Jasne, že neškatuľkujú, iba sa snažia si to nejako vysvetliť . Pretože to tu, pokiaľ som teda niečo neprehliadla, nebolo nijako vysvetlené. Človek si pod tým môže predstaviť hocičo, ale asi to vyvoláva prvotný efekt reklamnosti, tak to bolo postavené.
Každý má svoju pravdu .