Ako sú všade. Najprv som ich zachytila v telke a som si povedala: To čo je? A potom už boli všade. A na youtube som si ani nemohla pustiť hudbu bez toho, aby mi každý jeden deň nevyskočila nejaká ich reklama. Musím povedať, že tá ich vtieravosť ma donútila ani sa nepozrieť na ich stránku. Vynikajúci marketingový ťah.
ja ked nieco potrebujem a nenajdem nieco,co sa mi paci v obchodoch, tak hladam na internete a ked je cena ok, a mam na to este aj nejaku zlavu - winwin
potrebovala som saty na jednu udalost, a na aboutyou ich mali aj s 30 percentnou zlavou
Mne až teraz došlo, že to je obchod About You Som hlavička Takže moju odpoveď v ankete by som upravila na nie. Ale hej, je to už všade, nie je polhodiny, aby som tú reklamu nevidela. Proste další obchod s handrami, ale ja aj tak radšej ostanem verná môjmu milovanému sekáču
Nejak ma to nezaujalo, pozrel som tenisky a aspon tie co som pozrel o 15-30e drahsie, sice tam je teraz nejaka zlava ale nevidim dovod preco by som mal nakupit tam...
alza, hentoto, + @15 , vsetko je na mojom ignorliste
ja viem, oni sa z toho neposeru, ale ja mam aspon dobry pocit, ze im nefinancujem dalsie taketo voloviny
(resp mozno keby ich podporim, tak by potrebovali menej reklamy, hmmm, who knows)
jednu bundu po ktorej pokukujem a nikde inde sa uz neda kupit a stoji 300e tam viem kupit za 200e ale som si povedal ze dokelu nepotrebujem ju az tak moc a nosil by som ju az na jesen tak radsej kaslem na to.
Roleta je špeciálny inkognito mód, ktorým skryješ obsah obrazovky pred samým sebou, alebo inou osobou v tvojej izbe (napr. mama). Roletu odroluješ tak, že na ňu klikneš.
20 komentov
potrebovala som saty na jednu udalost, a na aboutyou ich mali aj s 30 percentnou zlavou
lalallala
I like this phone.. lalalala
I like this case .... lalalala
I like this t-shirt .... lalalala
ja viem, oni sa z toho neposeru, ale ja mam aspon dobry pocit, ze im nefinancujem dalsie taketo voloviny
(resp mozno keby ich podporim, tak by potrebovali menej reklamy, hmmm, who knows)